Hotspot in Den Bosch: MisterDesign

Zoals de buitenkant al laat zien: MisterDesign is een bijzondere winkel. Hier geen standaard items, maar design van de mooiste merken. Wij mochten binnenkijken in dit mooie pand en keken onze ogen uit door alle unieke meubels. MisterDesign in het Nederlandse Den Bosch is toegevoegd aan onze favorieten.

Design in alles

In de designwinkel van MisterDesign vind je overal design. Van stoelen tot kasten en van verlichting tot tafels. Bij MisterDesign vind je een fijne balans tussen authentieke designmerken en nieuwkomers uit binnen- en buitenland. Zo vind je in de winkel merken als Vitra, Hay, Muuto, Pastoe, Knoll, Cassina en Nanimarquina. Veel, en dat zijn nog niets eens alle merken.

Retourtje Den Bosch

Met de verhuizing naar een groter pand, een oude Ford garage uit 1932, kreeg designwinkel MisterDesign meer ruimte. Fijn, want zo kon de collectie met designmerken worden aangevuld. Naast alle mooie merken kan je bij MisterDesign ook terecht voor interieuradvies. Mail, bel of loop even langs. Wij hebben een retour Den Bosch al op zak.

Praktisch

MisterDesign
Vughterstraat 278
’s-Hertogenbosch

Bron: vtwonen 12-2018 | Beeld MisterDesign

nog meer: wooninspiratie