Hotel Julien: een oase van rust in hartje Antwerpen

Hoewel het gelegen is in het hart van Antwerpen, kom je er toch volledig tot rust; Maak kennis met Hotel Julien, de parel van Mouche Van Hool die ze naar haar zoon Julien vernoemde. Voor een luxueus en ontspannend weekend ben je hier zeker aan het juiste adres!

Unieke setting

Wat zo fijn is aan dit Antwerpse hotel? De authenticiteit. Gastvrouw Mouche Van Hool richtte het 16e-eeuwse pand waarin Hotel Julien huist modern in, maar behield de authentieke elementen. In de verschillende ruimtes werd overwegend met zwarte en witte tinten gewerkt. Hier en daar werkt een gouden accent het geheel af. De maar liefst 21 kamers zijn uitgerust met een oversized bad en regendouche. Aan luxe geen gebrek, dus!

Volop genieten

Het designhotel heeft heel wat meer te bieden dan enkel een goede overnachting. In de ontbijtruimte kan je genieten van een uitgebreid ontbijt en in de gerestaureerde 16e-eeuwse kelder kan je relaxen in de spa. Die is uitgerust met een sauna, hamam en een ijsfontein waar je je kan scrubben. Heerlijk, zo’n avond wellness na een dagje shoppen!

Praktische info

Adres: Korte Nieuwstraat 24, 2000 Antwerpen

Meer info via Hotel Julien

nog meer: wooninspiratie