Het beste van twee werelden bij SO in Leuven

Leuven kent al heel wat leuke plekjes, maar wij hebben er nog wel eentje op ons lijstje staan. SO – the best of both worlds is de zaak van Jozef en Grace. Op deze unieke plaats kan je terecht voor meer dan alleen koffie. Het is een inspirerende plaats waar je nieuwe mensen kan leren kennen of events kan organiseren.

Strak en modern interieur

Van de stoelen tot de vloer, bij SO kozen ze voor een volledig wit interieur. Dat was een bewuste keuze, want Jozef en Grace wilden een serene omgeving waar mensen elkaar in alle rust kunnen ontmoeten. Een babbel met de vriendinnen of eens bijpraten met je zus? Haast je dan naar SO, ons lijkt het de ideale locatie!

SO coffee & tea

Bij SO – the best of both worlds – hebben ze een Nespresso Coffeebar en meeting- en eventruimte, maar ze organiseren ook coachingsessies en workshops. Marijn en Bieke baten de koffiebar uit, een plaats waar je in alle rust kan werken, je krant lezen of gewoon…. lekker aperitieven na een drukke werkdag. De hele dag door kan je er terecht voor een snelle hap, lekkere lunch of een heerlijk drankje. Geen tijd om te tafelen? Dankzij de Take-Away service van SO neem je je koffie gewoon mee naar huis.

SO Meetings en Events

Alsof we nog niet genoeg overtuigd waren voor een bezoekje, stellen ze hun prachtig ingerichte ruimte ook beschikbaar voor fotoshoots, lezingen en evenementen. Hun catering en overheerlijke koffie maakt van SO zelfs de ideale spot om te vergaderen in het midden van de Leuvense stadskern. Voor uitbaatster Grace is je intuïtie heel belangrijk. Daarom richtte ze ook de SO Connected Community op. Ben je dus even je motivatie kwijt of doe je je job niet graag meer? Ga dan zeker langs tijdens één van de coachingmomenten en wie weet vind jij wel de antwoorden die je nodig hebt.

Meer info via sothebestofbothworlds.be/coaching

Fotografie Bogdan Hoyaux

nog meer: wooninspiratie