G-Spud in Brussel: de aardappel in z’n puurste vorm

Deliciously healthy, dat is waar G-Spud in Brussel voor staat. Een lekkere aardappel, maar op een gezonde manier klaargemaakt. Deze Brusselse hotspot met Scandinavische allures is het perfecte adresje voor een snelle hap.

Puurste vorm

Vincent van Gogh wijdde er een schilderij aan, G-Spud in Brussel een restaurant: de aardappel. Niet als frietje, kroket of in puree gedraaid, maar in z’n puurste vorm. Bij G-Spud pimpen ze ons favoriete zetmeelproduct met meer dan 50 verse ingrediënten. Zo eet je bijvoorbeeld een aardappel afgewerkt met sla, kip, zongedroogde tomaat, ei, Grana Padano kaas, koriander en dressing als je een ‘Caesar’ bestelt.

Spud = aardappel

G-Spud is een leuke tip voor een snelle lunch. Fastfood dus, maar dan in een gezond – niet gefrituurd – aardappeljasje. De naam van het restaurant is trouwens helemaal in thema. ‘Spud’ betekent aardappel in het Engelse dialect. De ‘G’ staat voor de uitbaatster Geraldine en haar partner Gaëtan.

Look & feel?

Fris! Muntgroen, blank hout en wit zetten de toon. Het geheel oogt heel Scandinavisch. In het midden van de ruimte staat één grote tafel, maar je kan ook knus op de bank tegen de muur zitten. Het orginele logo, de leuke lampen en de houtschijfjes aan de muur maken het plaatje helemaal af.

Praktisch

G-Spud ontdek je hier: Jordaanstraat 9, 1060 Brussel en dat van maandag tot vrijdag tussen 8u en 17u en zaterdag van 8u30 tot 18u. Reserveren is niet mogelijk.

Foto’s: G-spud

Ben je op zoek naar nog meer geweldige hotspots? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief!

nog meer: wooninspiratie