Fijnproeven in openlucht: Dinner On The Lake

Het gastronomische pop-upconcept Dinner On The Lake strijkt voor de vierde keer op rij neer op twee toplocaties middenin de Belgische natuur. Op een rustig stukje natuur in het Oost-Vlaamse De Pinte en langs de oevers van het recreatiedomein Terhills in Maasmechelen.

Bij goed én slecht weer

Dinner On The Lake is dit jaar al aan zijn vierde editie toe. Het concept? Een uniek drijvend restaurant in het midden van een meer. Omdat de weergoden ons niet altijd gunstig gezind zijn, kan het vlot volledig afgesloten, verwarmd en gekoeld worden. Anders dan bij vorige edities, kan je ook een romantisch tafeltje voor twee boeken.

Amsterdam

Dit jaar kan je niet alleen in het Oost-Vlaamse De Pinte (vanaf 1 mei), maar ook in Maasmechelen (vanaf 29 mei) genieten van deze ervaring. En de organisatie ziet het grootser: binnenkort willen ze het project ook lanceren in Amsterdam.

Sterren op het water

Geen sterren op de dansvloer, maar op het water én op je bord. Dinner On The Lake werkt samen met een resem sterrenchefs. Onder andere Olivier De Vinck van Kommilfoo (*), Benoit Dewitte van Benoit & Bernard Dewitte (*) en Alex Clevers van Vivendum (*) zorgen voor een magisch viergangendiner op je bord.

The Notebook

Hoe kunnen we de schoonheid van deze setting het beste omschrijven? Denk aan de romantische film The Notebook (de scène met de boot tussen de bomen), voeg er een ondergaande zon aan toe, sfeervolle lichtjes en niets dan natuur om je heen. Gewoonweg prachtig! De hele ervaring start met een boottochtje van aan de oever die je naar het vlot brengt.

Praktisch

Meer informatie en tickets vind je op de website. Dinner On The Lake vindt plaats van mei tot eind september, en dit telkens van woensdag tot en met zondag. Er zijn twee shiften per dag, eentje om 18 uur en eentje om 20.30 uur. Voor 150 euro per persoon krijg je een aperitief, een amuse, een viergangenmenu met drank inbegrepen.

Locatie De Pinte: open vanaf 1 mei t.e.m. 29 september
Locatie Terhills: open vanaf 1 juni t.e.m. 29 september.

Beelden Dinner On The Lake via Walkie Talkie pr

nog meer: wooninspiratie