Sprookjesachtig tafelen bij Epiphany’s Kitchen in historisch Gent

Een magisch decor dat zo uit een sprookje weggeplukt lijkt? Het Gentse Epiphany’s Kitchen is de ideale plek voor een tête à tête met jouw Prince(ss) Charming.

Er was eens…

De combinatie van ruw schilderwerk en elegante eyecatchers (zoals de kroonluchter die gemaakt werd door haar mama, modeontwerpster Kaat Tilley) verklapt dat Epiphany Vanderhaegen graag buiten de lijntjes kleurt. Samen met de oude paneelluiken en natuurlijke elementen die over het volledige pand terugkomen, vormen ze een artistiek plaatje dat volledig klopt. Welkom in de surreële wereld van Epiphany’s Kitchen!

Hier schuif je de voeten onder tafel voor een culinaire beleving waarbij groenten centraal staan. Zo experimenteert de chef, die ervaring opdeed bij Jamie Oliver, met pizza- en pastadeeg van o.a. zoete aardappel en worden ook in de cocktails verse groenten verwerkt. Over het stukje vlees of vis dat erbij geserveerd wordt, hoef je je trouwens geen zorgen te maken. Bij Epiphany’s Kitchen zorgen ze ervoor dat die zowel ecologisch als moreel verantwoord zijn. Voor een sprookjesachtig uitje zonder schuldgevoelens, ben je hier dus gegarandeerd aan het juiste adres.

Praktische info

Burgstraat 10, 9000 Gent.
Open: maandag, donderdag tot en met zaterdag: 12u– 15u, 18u30 – 22u, zondag 12 –15u, 16u – 22u.
Op dinsdag en woensdag gesloten.

Meer info via www.epiphanyskitchen.com

Bron: Fotografie Jeroen Vranckaert

nog meer: wooninspiratie