Eerlijk en gezond ontbijten doe je bij Chyl

Na de succesvolle lancering in de Brusselse Louisa-wijk opende koffie- en brunchbar Chyl een tweede vestiging aan conceptstore Juttu in de Guldenvlieslaan. Een oase van rust, midden in onze hoofdstad!

Juttu x Chyl: match made in heaven

Dat Juttu en Chyl de handen in elkaar slaan, is geen toeval. Ze delen hun passie voor een bewustere levensstijl, met oog voor het verhaal achter de lifestyle- en foodmerken die ze beschikbaar stellen. Juttu x Chyl wil ervoor zorgen dat iedereen zijn of haar geluk kan vinden, of dat nu glutenvrij, vegan of gewoon lekker en gezond is.

Yummie gerechten in een even smaakvol interieur

Of je nu binnenwipt voor een snelle koffie of lekker lang wil ‘chyllen’ met vriendinnen, je komt hier terecht in een mini-oase. Chyl x Juttu brengt het Scandinavische concept Hygge -dat verwijst naar een gevoel van welzijn en een gezellige sfeer- helemaal tot leven. Denk: wit marmer, etnische stoffen, plantaardige structuren en licht hout. Een plek waar je helemaal tot rust komt, dus. En dat met zicht op de drukke Guldenvlieslaan, midden in de stad!

Bij Chyl kun je ontbijten, lunchen, gebakjes eten en overheerlijke koffies ontdekken. Met een kaart vol verse sapjes, homemade limonades, açaï bowls, slaatjes, belegde broodjes en knapperige granola’s is het moeilijk kiezen, maar gelukkig kun je een aantal gerechten ook thuis ontdekken via de take-awayservice.

Praktische informatie: Guldenvlieslaan 26-28, 1050 Brussel. Open van maandag tot donderdag: 10u – 19u. Vrijdag en zaterdag: 10u – 19u30.

Tekst: Sanne De Lee

nog meer: wooninspiratie