Dubbel stijlgevoel bij Twïnfever in Antwerpen

Ester en Hadessa zijn tweelingzussen, hartsvriendinnen en modellen – en nu ook zaakvoerders van boetiek Twïnfever in hartje Antwerpen. Hun concept? Een oase van stijl met een persoonlijke service.

Modekoorts in hartje Antwerpen

Ester en Hadessa zijn niet aan hun proefstuk toe. De tweelingzusjes werden op hun zeventiende gescout door een modellenbureau en deden samen heel wat runwayshows en fotoshoots. Ester werkte daarnaast voor een persbureau in Parijs, Hadessa als retail manager. Met al die mode-, sales- en communicatie-ervaring op zak stampten de zusjes onlangs hun eerste eigen project uit de grond: boetiek Twïnfever in het modehart van Antwerpen.

Shoppen & sippen

Twïnfever is een high-end fashionboetiek met zowel mannen- als vrouwencollecties. Maar met hun hoogstpersoonlijke service wil de tweeling het verschil maken. Bedoeling is elke klant persoonlijk en individueel te begeleiden tijdens het shoppen.

Met merken als Kenzo, Alexa Chung, Brognano, Salvatore Ferragamo, Sportmax en Adidas by Stella McCartney shop je hier een zorgvuldig uitgekozen collectie. Ook voor parfums en bijzondere deco-items kun je bij Twïnfever terecht. Oh, en hadden we de geïntegreerde bar al vermeld? Daar kun je op adem komen met koffie, thee of een aperitiefje. Na de openingsuren kun je bij Twïnfever ook terecht voor lifestyle evenementen of een toffe brunch.

Het Twïnfever universum

En dan hebben we het nog niet over het interieur gehad. Daarvoor schakelden Ester en Hadessa het gerenommeerde Antwerpse bureau B-architecten in. Zij brachten het Twïnfever universum helemaal tot leven, met stijlvolle en speelse details (zoals glanzende gouden rekken en parelgordijntjes) in zachte tinten.

Eén ding is duidelijk: aan stijlgevoel en creativiteit ontbreekt het dit duo duidelijk niet. Move over, zusjes Olsen. De nieuwe it-tweeling is gearriveerd!

Praktische info

Steenhouwersvest 18, 2000 Antwerpen.
Open van dinsdag tot zaterdag van 10u30 tot 18u en van zondag tot maandag van 13u tot 18u.
Meer info via www.twinfever.be.

Tekst: Sanne de Lee | Fotografie: Bild Studio

nog meer: wooninspiratie