Decoratie voor de allerkleinsten: meet Studio Loco

Na de geboorte van haar twee dochters zat freelance illustrator Nathalie De Bock vol inspiratie en energie. Ze stampte eigenhandig lifestyle brand Studio Loco uit de grond, waarmee ze zich richt op decoratie voor de kleinsten onder ons.

Muses

Nathalie was op zoek naar iets wat haar verlangen naar eigenzinnige, stijlvolle en interessante stuks voor de kinderen kon vervullen. Op haar webshop vind je dan ook een uitgebreid aanbod aan muurstickers, posters, kussens en dinnerware terug. Een Columbus de Kat-beker of Stella de Zwaan-mok, je kan het zo gek niet bedenken of Nathalie ontwerpt het voor jou! Leuk weetje: Loco komt van de beginletters van haar dochters namen Louise en Colette. Dat haar twee oogappels haar grootste inspiratiebron zijn, hoeft dan ook niet te verbazen.

Fantasiewereld

Wat je ook zoekt voor de kamer van zoon – of dochterlief, bij Studio Loco ben je zeker aan het juiste adres. Hun producten zijn in alle soorten en maten te verkrijgen. De muurstickers die Nathalie zelf ontwerpt, katapulteren je terug naar de dromerige fantasiewereld van eenhoorns, superhelden en regenbogen. Het blijven tenslotte graag geziene items in de kinderkamer. Zelfs de slechtste slaper krijg je in een mum van tijd in dromenland met de kussens van Nathalie. Hoe kan het ook anders, met Roxie het konijn of Uma de eenhoorn?

Uniek ontwerp

Toch wil ze niet alleen de kleinsten onder ons in de watten leggen. Je vader, moeder, oma of opa verrassen doe je dan ook met één van haar gepersonaliseerde sweaters. Geef haar drie karaktertrekken, één foto en je cadeau is in een mum van tijd gepiept. Bestellen maar!

Praktische info

Meer info via Studio Loco

nog meer: wooninspiratie