De wondere woonwereld van Søstrene Grene

De interiorista’s wachtten er al langer op en nu is het ein-de-lijk zo ver: de eerste vestiging van Søstrene Grene in België. De winkel opende in mei in hartje Antwerpen en is meteen een schot in de roos. Je kunt er terecht voor alles wat te maken heeft met interieur: decoratie, keukenaccessoires, DIY-items, papierwaren en feestartikelen.

Deens design in Antwerpen

Antwerpen heeft er een nieuwe hotspot bij. Meet Søstrene Grene! De Deense interieurketen opende op 18 mei zijn eerste Belgische winkel in de Antwerpse Stadsfeestzaal. Hopelijk de eerste van vele! De zusjes Anna en Clara Grene creëren kleine lichtpuntjes in het dagelijkse leven, al is klein wel een understatement.

De zusters Grene

De zusjes vinden schoonheid en vreugde in de kleinste dingen en dat enthousiasme delen ze graag met anderen. Zo onstond Søstrene Grene, vrij vertaald “De zusters Grene”. Sfeer is heel belangrijk in hun winkels. Je komt er dan ook terecht in een oase van rust voor een korte onderbreking van het drukke, alledaagse leven. Anna en Clara willen de mensen uitdagen om hun fantasie tot leven te brengen en op onderzoek uit te gaan. Volgens Anna kunnen zelfs de kleinste dingen heel wonderbaarlijk worden met een creatieve en nieuwsgierige geest.

Verandering doet goed

Woninginrichting, kantoorartikelen, cadeauverpakkingen, hobbymateriaal, kookspullen en speelgoed voor jouw kleine bengels. Ontwikkeld met veel passie door de zusjes Grene. Iedere week kan je genieten van een groot aantal nieuwe artikelen, die slechts voor een korte periode beschikbaar zijn. Een groot deel van de producten behoort wel tot het vaste assortiment. Zoals Clara zegt: verandering doet goed. Vinden wij ook!

Praktisch

Søstrene Grene
Meir 78, 2000 Antwerpen
Dagelijks geopend van 10u tot 18.30u.

nog meer: wooninspiratie