De hipste items shop je bij PIET Moodshop in Gent

Op zoek naar een leuk designitem of een ‘vrie wijs’ hebbeding voor je interieur? Dan ben je bij PIET Moodshop aan het juiste adres. Van decoratie tot bureauaccessoires en keukengerei, deze Gentse shop heeft het allemaal.

Voor ieder wat wils

Variatie troef bij deze Gentse interieurwinkel. Op de schappen van de oude apothekerskasten – die de authenticiteit van het pand mooi in de verf zetten – pronkt zowel servies als interieurdecoratie en papierwaren. Eigenaar Christophe maakt zelf de selectie en wéet wat mooi is. Je vindt er bijvoorbeeld heel wat leuke items van Scandinavische makelij, denk maar aan het HAY en Madam Stoltz, maar ook – en vooral – Belgisch talent krijgt hier een podium. Van gevestigde waarden als Serax en Muller Van Severen tot de eclectische zakdoeken van Huff en Puff, de hilarische kaartjes van Kaart Blanche en de knappe posters van Mmmar. Dat Christophe een neus heeft voor mooie spullen, wisten ze zelfs in Japan. Een tijdje terug werd PIET Moodshop als enige Belgische winkel uitgenodigd door de Japanse overheid om er ontwerpers en ateliers te bezoeken. Cool!

PIET Moodshop 2.0?

Omdat de eerste vestiging van PIET Moodshop zo’n succes was, kreeg het een klein broertje iets verder op. In de zaal aan het Hippoliet Lippensplein kan je voornamelijk terecht voor ‘office gadgets’, design en grotere meubelstukken, waar je bij de originele winkel eerder langsgaat voor toffe interieuraccessoires en cadeautjes.

Praktische info

Adres:

  • Eerste vestiging: Sint-Pietersnieuwstraat 94, 9000 Gent.
  • Tweede vestiging: Hippoliet Lippensplein 22, 9000 Gent.

Openingsuren: van maandag tot zaterdag van 11u tot 19u.

Meer info via Piet Moodshop.

nog meer: wooninspiratie