5x hotspots aan de Nederlandse kust

Niets geeft meer dat zomergevoel dan een dag vertoeven op het strand. Lekker luieren in de zon of juist actief doen in het water, en de dag afsluiten met een heerlijke maaltijd bij een leuke beachbar. Wij zochten voor jou de vijf leukste hotspots aan de Nederlandse kust.

stranttent-bergen-wit

1. Strandpaviljoen Noord

In het Noord-Hollandse Bergen aan Zee vind je Strandpaviljoen Noord. Na een lange strandwandeling strijk je hier neer voor een heerlijk hapje of drankje of om de zon in de zee te zien zakken. Door het witte frisse interieur en de vrolijke parasols heb je het idee dat je op zonvakantie bent.

2. George No.5

Naast verschillende bistro’s in Amsterdam heeft George No.5 nu ook een vestiging aan de Zandvoortse kust. Hier wordt het gevoel van New York gemixt met een Franse bistro, en dat maakt deze plek tot een echte hotspot. Geniet ’s ochtends al van een luxe brunch met een goede kop koffie en plons daarna in het privé-zwembad naast deze prachtig ingerichte strandbistro.

3. De branding

Afgedaald naar Noordwijk in Zuid-Holland is beachbar De Branding niet te missen. Het is hier een en al gezelligheid met een chic tintje. De muziek staat vrij luid, het personeel is een beetje gek en het eten is er heerlijk. Je geniet hier vanaf 8 uur ’s ochtend tot ’s avonds laat. Geen wonder dat De Branding uitgeroepen werd tot beste beachbar van 2015 in Nederland.

strand-domburg-hotspot

4. Strand 90

Bij Strand 90 in het Zeeuwse Domburg kan je bijna het hele jaar terecht. In de zomer zoek je een plaatsje op het vrolijk gekleurde terras waar je in de zon geniet van Zeeuwse specialiteiten. En wanneer het kouder wordt, zit je hier ook goed met een kop warme choco en een prachtig uitzicht.

beachclub-westkappelle-strand

5. Beachclub Zuiderduin

Kan je geen genoeg krijgen van Zeeland? Neem dan ook eens een kijkje bij Beachclub Zuiderduin in Westkappelle. Bij deze stoere beachbar heb je een prachtig panoramisch uitzicht over de duinen en de Zeeuwse kust. Ook qua eten zit je goed, want je vindt hier een Franse kaart met Zeeuwse invloeden. Niks houdt een stranddag meer tegen!

Bron: vtwonen lifestyle special

nog meer: wooninspiratie