Ontdek vrolijke conceptstore Kabine en brunchbar Kantine in Koksijde

Blogster Eliza van Ergenstussenin opende onlangs haar eerste eigen conceptstore ‘Kabine’ in Koksijde. Een winkel met voor ieder wat wils: zelfs de mannen worden verwend met een heuse men’s corner.

Kleine kapiteinen

Kabine is een prachtige en ruime conceptstore met een Scandinavische touch door het lichte hout en de vrolijke accentkleuren. In deze conceptstore vind je alles voor je kleine kapiteinen. Ook ouders (of grote matrozen) kunnen hier naar hartenlust de leukste interieurspulletjes shoppen. Kabine heeft ook aan de mannen gedacht door een echte men’s corner te plaatsen. Daarin staan gemakkelijke zetels, een tv met verschillende sportzenders én zelfs een flipperkast. Neem die mannen dus maar mee als je gaat shoppen!

Kantine

Genoeg gewinkeld? Ga dan eens langs bij Kantine, deze brunchbar bevindt zich pal naast Kabine en behoort uiteraard tot de Kabine-familie. Je kan er terecht voor een heerlijk ontbijt, een gezonde lunch of gewoon een lekkere kop koffie.

Praktisch

M. Blieckstraat 11, 8670 Koksijde
Woensdag tot zaterdag van 10u tot 17u30
Zondag van 13u30 tot 17u30

Win, win, win

Kan je niet wachten om Kabine eens een bezoekje te brengen en er gewoon alles te kopen? Dan hebben wij goed nieuws! Wij geven namelijk 3 cadeaubonnen van 30 euro weg. Vul dus snel onderstaand formulier in, meedoen kan tot en met 21 mei. Veel succes!

Deze wedstrijd is afgelopen. N. De Medts, I. Landtsheer en D. De Bruyn zijn de gelukkige winnaars!

nog meer: wooninspiratie