2 x cadeautjes voor interieurlovers

Voor liefhebbers van design en interieur is het niet zó moeilijk om een nieuwjaarscadeautje te kopen. Maar puilt dat interieur al uit of twijfel je over de stijl? Dan zit je met deze originele doe-cadeautjes lekker safe.

B&B Clouds 9000

Boek een overnachting bij de Gentse bed and breakfast Clouds 9000 van Veva Van Sloun en Jan Wouters; een cosy hideaway in een hippe, upcoming buurt van Gent. Je slaapt in de gerestaureerde kapel van een 19de eeuwse buurtschool.

Clouds 9000 is meer dan alleen een bed and breakfast. Wandel door de grote witte poort aan de straatkant en laat de tumultueuze Dampoortwijk achter je. De ruime mezzaninekamer heeft charmante kapelramen en een plafond van bijna 7 meter hoog. Meubels en accessoires komen uit de I/OBJECT-shop. Genieten van een luxe ‘I Love You a Latte’ kan op de kamer of in het Clouds in my Coffee-café naast de B&B. Daar kan je ook elke dag van de week terecht voor een biologische lunch of lekker stukje taart.

Deze bed and breakfast combineert het beste van twee werelden: zen middenin het kolkende hart van de Gentse binnenstad.

Praktisch

Dendermondsesteenweg 104, 9000 Gent

Carbon Sense deur

Carbon Sense zwartCarbon Sense wit  Carbon Sense wit

Carbon Sense

Een interieur lover moet ook ontspannen. En hoe komt hij het beste tot rust? In een geweldig interieur, natuurlijk. Carbon Sense in Genk combineert beiden. Het is een serene city spa in een designjasje.

Als je in het Carbon Hotel in Genk de lift neemt naar de vijfde verdieping, arriveer je in een oase van rust en sereniteit. Een heerlijke plek om tijdens of na de feestdagen even te ontsnappen aan alle jingle bells en kerststress.

In dit trendy kader van 700 m² inspirerend design word je door professioneel geschoolde handen gesoigneerd. Tijdens een gelaatsverzorging, een massage, een manicure of een make-upsessie. Maar je kan ook schaamteloos genieten in de sauna en het badhuis. Zuiver je lichaam in het Turkse stoombad, zweet al die kerstkalkoen uit in de Finse Sauna, druk op je snooze-knop in de relaxruimte of stil je honger in de sense taste zone.

Praktisch

Europalaan 38, 3600 Genk
Open: ma, di & do van 10u tot 19u, vrij van 10u tot 22u, za van 10u tot 20u, zo van 10u tot 18u. 24 & 31 december geopend tot 17u30. Ook woensdag 28 december en 4 januari.

Gesloten: 25 december en 1 januari.

Bron: Fotografie 1. Clouds 9000 Frederik Vercruysse, 2. Hildegart |  Tekst Isabelle Naeyaert

nog meer: wooninspiratie