De leukste cadeautjes in Roeselare: Anna et Maman

Roeselare rocks, want naast het eethuisje POP is er ook Anna et Maman. Ingrid Huyghe is het gezicht en het brein achter dit winkeltje vol must have mamaverwennerijen, meter- en petergeschenkjes en personaliseerbare cadeautjes. Samen met haar partners in crime, vormgevers Hanne en Ans, maakte Ingrid van haar winkel een echt cadeautjesparadijs.

anna et maman roeselare anna et maman roeselare anna et maman roeselare

Hart van goud

Hoe zou je Anna et Maman het beste omschrijven? Misschien moeten we dan eerst beginnen met Ingrid. Bij haar zijn ‘stijlvol’, ‘goede smaak’ en ‘een hart van (rosé)goud’ wel op z’n plaats. Ingrid heeft stijl, dat zie je meteen als je de winkel binnenkomt. Ze selecteert met veel oog voor goede smaak decoratie, uitdeelcadeautjes, baby stationary, juweeltjes, meter- en petergeschenken en personaliseerbare kleding. Dat hart van goud voel je ook onmiddellijk. Ze begeleidt je met veel warmte en plezier door het (grote) aanbod aan hebbedingen. En wat dat roségoud betreft? Kijk maar eens rond in de winkel, je weet meteen wat Ingrids lievelingskleur is.

Als een kind in een snoepwinkel

Het is dus niet zo verwonderlijk dat Anna et Maman de laatste jaren is uitgegroeid tot dé populairste geboorte- en kinderwinkel van Roeselare. Mama’s ervaren een bezoekje aan deze leuke shop een beetje als kinderen in een snoepwinkel. Logisch, alle spullen lijken zo van Pinterest geplukt. Je zou haast spijt hebben dat er niemand jarig is binnenkort; zo graag wil je hier een cadeautje kopen.

Dit seizoen breidt Ingrid haar lifestyle collectie nog wat uit met personaliseerbare lente- en zomerspullen. Zo zijn er de minisweaters voor kindjes tot vier jaar. Je kan ze personaliseren met de eerste letter van je naam. De kindersweaters zitten in een American oldskool jasje. Je kan ze customizen in je favoriete kleur, een quote toevoegen of een leuk kleurtje kiezen voor de strepen op de mouwen. Dan zijn er ook vintage kniekousen. Het ludieke ontwerpje op de achterkant van de kousen kan je zelf kiezen. Binnenkort lanceert Ingrid ook een strandcollectie voor kinderen en ouders met personaliseerbare badjassen, strandtassen, XL-strandhanddoeken,…

Ga al dat moois vooral zelfs ‘ns ontdekken in Roeselare. Te ver voor jou? Ingrid heeft ook een webshop: www.annaetmaman.be.

Praktisch

Noordstraat 101, 8800 Roeselare
Donderdag en vrijdag van 13u30 tot 18u, zaterdag van 10u30 tot 12u en van 14u tot 17u30

Tekst: Isabelle Naeyaert

nog meer: wooninspiratie