& Other Stories opent flower pop-up shop

Klein geluk zit ‘m vaak in een nieuwe outfit of een kleurrijke bos bloemen. Kledingwinkel & Other Stories combineert nu deze twee blijmakers in de Bloomon flower pop-upshop.

pop-up & other stories bloomon pop-up & other stories bloomon

Offline

Bloomon is een online bloemenservice. Ze leveren prachtige Pinterest-boeketten aan huis. Tot nu toe waren ze enkel online verkrijgbaar, maar tijdens het eindejaar zetten ze bloem aan grond in de (offline) winkels van & Other Stories. Van 24 november tot 3 december kunnen klanten bij & Other Stories Antwerpen en Gent naast een nieuwe outfit ook een creatie van Bloomon in hun winkelmandje leggen. Stijlvolle seizoensbloemen in small (€ 21,95), medium (€ 25,95) en large formaat (€ 32,95).

Perfect match

Bloemen en kleding, een ongewone match? Voor Bloomon en & Other Stories niet. Bloemen creëren een warme atmosfeer en zijn een van de belangrijkste elementen in de winkels van & Other Stories. In Bloomon vonden zij de perfecte partner om hun liefde voor bloemen te delen met hun klanten. Bloomon laat zich dan weer inspireren door de kleuren en trends in fashion en design voor hun wekelijks wisselende boeketten. De boeketten die je nu bij & Other Stories vindt, zijn gebaseerd op de najaarscollectie in de kledingwinkel.

Praktisch

& Other Stories Antwerpen
Korte Gasthuisstraat 17, 2000 Antwerpen
& Other Stories Gent
Veldstraat 2, 9000 Gent

Bron: Tekst Isabelle Naeyaert

nog meer: wooninspiratie