Bezoek de leukste marktjes in Antwerpen dit weekend

Zin om dit weekend rond te neuzen op zoek naar nieuwe, hippe merken? Ga dan zeker naar Antwerpen. Dit weekend staat namelijk helemaal in het teken van startende ondernemers. Je ontdekt ze op Wild Jo’s Market én de Swan Market.

we sell our furnitureCLO CLO - Wild Jo's market

Phyt - Wild Jo's Market

Doppio - Wild Jo's market

Swan Market

trend met hout Swan Market projekt betonille - swan market MIEKinvorm Swan Market

Wild Jo’s Market

In Brouwerij De Koninck kan je dit weekend terecht voor de Wild Jo’s Market. Een marktje vol jonge enthousiastelingen met een gezonde portie ondernemeningszin. Verschillende domeinen komen aan bod: van mode, vintage en design tot muziek en kunst. Op decoratievlak is er We sell Our Furniture, een online platform met meubels en decoratie-items. Ze bieden zowel handgemaakte als opgefriste, tweedehands meubels aan. Daarnaast is ook Sofie van Phyt plants van de partij. Zij verkoopt airplants, kleine plantjes zonder wortels die nauwelijks water nodig hebben. Bij die airplant hoort ook een terrarium, een originele, hippe houder om de phyt plants in te presenteren. Volg op zondag een workshop bij onze blogster Anne-Catherine van CLO CLO. Zij leert je hoe je zelf een plantenhanger kan maken. Heb je na al dat snuisteren een hongertje? Proef dan het firebread van Doppio: pizza, recht uit de houtoven!

Wild Jo’s Market: zaterdag 17 september 10-24u & zondag 18 september 10-22u.
Brouwerij De Koninck Boomgaardstraat 17 2018 Antwerpen. Toegang – €3 inclusief 1 Wild Jo’s drankje
Inschrijven workshop CLO CLO kan hier.

Swan Market

Op de Swan Market krijgen startende, creatieve ondernemers de kans om hun creaties aan het grotere publiek te tonen én te verkopen. Ga eens langs bij Projekt Betonille. Daar vind je naast hippe juwelen in grafische vormen ook leuke betonnen bloempotjes mét cactussen. Ideaal voor wat extra sfeer in huis! Bij trendy met hout kan je terecht voor handgemaakte, houten snijplanken, serveerplanken en heerlijk zachte schapenvellen. Met de spullen van MIEKinvorm ga je met plezier aan het werk. Ze verkoopt notitieboekjes, washi-tape, mokken, originele kaartjes en posters. Heb je kinderen? Dan is een stop bij Elenfhant zeker de moeite waard. Hier vind je speelgoed dat je niet wil wegstoppen, maar net wil etaleren in de kinderkamer. Genoeg geshopt? Geniet dan van een lekker drankje en hapje bij verschillende foodtrucks terwijl je luistert naar live muziek van opkomende artiesten.

Swan Market: zondag 18 september 12-18u. Grote Markt 2000 Antwerpen. Toegang – gratis

Bron: Foto’s 5 t/m 8 Swan Market

nog meer: wooninspiratie