Beautywalhalla Cheveux Heureux in Leuven

Feestje gepland? Of gewoon zin om jezelf eens te verwennen? Dan moet je bij Leuvens nieuwste beauty-adresje zijn: Cheveux Heureux. Geen klassiek schoonheidssalon, maar een hippe plek waar clean beauty centraal staat.

Me-time of vriendinnendag?

Cheveux Heureux is het geesteskind van haarstyliste en visagiste Nina D’Huys. Ze wilde een laagdrempelige plek creëren waar je op elk moment van de dag terecht kunt voor een mooie make-up of leuke hairdo. Of je nu te gast bent op een feestje, gaat trouwen of jezelf gewoon eens wil trakteren op een good hair day: bij Cheveux Heureux zit je goed. Je kunt hier trouwens ook terecht voor advies op maat voor haar- en huidverzorgingsproducten. Nina verkoopt een selectie aan kleinschalige, ecofriendly en vegan beautymerken. En heb je een vrijgezellenfeestje of vriendinnendag in het vooruitzicht? Dan boek je gewoon een gezellige workshop of laat je onder handen nemen door Nina’s team van visagisten en haarstylisten. Brunch en bubbels kun je erbij boeken.

Groen plafond als blikvanger

Het salon ligt in een hoekje van de Leuvense Vismarkt, in een prachtig historisch pand. Nina koos voor een licht en fris interieur met veel natuurlijke materialen en zachte tinten. Helemaal passend bij haar naturel aanpak. Blikvanger is in elk geval de fluwelen roze fauteuil achteraan, maar kijk zeker ook eens naar boven: het groene plafond met échte planten brengt je instant tot rust.

Praktische info

Vismarkt 13, 3000 Leuven. Open van dinsdag tot zaterdag van 11u tot 18u. Donderdag tussen 11u en 18 op afspraak, vrijdag en zaterdag tussen 7u en 19u op afspraak. Info: www.cheveuxheureux.com.

nog meer: wooninspiratie