De Antwerpse rimboe bij Bar Palmier

Een Antwerpse bar met jungle-allures? Bar Palmier is dé plek voor wie van schemerlicht en exotisch groen houdt. Van riet tot rotan, het tropisch interieur van deze hotspot doet je spontaan wegdromen naar warme oorden.

Nachtelijke jungle

Bar Palmier is de wijn- en bierbar van Dennis Broeckx en Ellen Destuyver, de bezielers van L’épicerie du Cirque, die ook de lunchbars Moss en Racine op hun naam hebben staan. Met hun exotische concept halen ze als het ware de tropen naar de Antwerpse binnenstad. Je drinkt er raw wines, bieren en originele cocktails en smult er van verfijnde (aperitief)hapjes. Het warme sfeerlicht, de planten op de muur en meubelstukken in Jungalow-stijl zorgen ervoor dat je bij Bar Palmier het gevoel krijgt dat je vertoeft in de nachtelijke rimboe. Gezelligheid troef!

Het interieur mag dan wel exotisch ogen, op de kaart staan geen wilde dieren. Wat je er dan wél kan bestellen? Heerlijke dips en foodsharing gerechten zoals taco’s of een kaasschotel. Benieuwd wat Antwerpse locals er bestellen? Onder de hashtag #palmierkedoen delen hun klanten hun leukste momenten in de bar.

Praktische info

Volkstraat 13, 2000 Antwerpen. Open: woensdag tot en met vrijdag: 17u  – 23u, zaterdag: 16u – 1u, zondag: 15u – 23u.

Meer info op via www.barpalmier.be

Bron: Fotografie Lennert Deprettere

nog meer: wooninspiratie