Authentiek & Vietnamees lunchen bij Knees to chin

Authentieke rice paper rolls zoals ze ook in Vietnam worden gegeten. De menukaart van Knees to chin in Elsene staat er vol mee. Een piepklein, gezellig en bijzonder budgetvriendelijk adresje.

Authentieke rice paper rolls

‘Knees to chin’, oftewel de manier waarop mensen op straat eten in Vietnam. Met hun knieën hoog opgetrokken tot de kin, gehurkt op hun voeten. In dit schattig restaurantje in Brussel krijg je een stoel, geen zorgen dus! Maar Vietnam is nooit echt ver weg. Hier eet je authentieke rice paper rolls met oneindig veel vullingen. Wat dacht je van een rolletje met kip, peer, krokante sjalotjes en pindasaus of eentje met gekarameliseerde ui, pekingeend, sesamzaadjes en hoisinsaus?

Budgetvriendelijk

Knees to chin is het uitgelezen adresje voor een lichte én gezonde lunch tijdens je volgend bezoekje aan Brussel. Reserveren is niet mogelijk, doe dus gerust een schietgebedje als je een plekje wil bemachtigen in dit Brussels pareltje. Dit adresje is ook bijzonder budgetvriendelijk: je betaalt slechts € 3,80 per rolletje.

Look & feel?

De neonletters aan het raam lokken je naar binnen. De gevel is versierd met turquoise tegeltjes. Binnen is het piepklein, huiselijk en lekker gezellig. De rice paper rolls worden geserveerd op blauwwitte, Aziatische bordjes. Dat kleine detail maakt de Vietnamese experience helemaal af.

Praktisch

Knees to chin vind je in de Livornostraat 125 in Brussel (Elsene). Een heerlijk Vietnamees hapje eet je er van maandag tot zaterdag tussen 11u30 en 22 uur.

Bron beeld: Knees to chin

Ben je op zoek naar nog meer geweldige hotspots? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief!

nog meer: wooninspiratie