Lazy Jack: veel meer dan apero, lunch & dinner

In de schaduw van het MAS en het nieuwe Havenhuis ligt Lazy Jack. Een zomerbar/belevingconcept. Met nadruk op beleving, want je kan hier meer dan aperitieven, lunchen en dineren alleen. Je doet het ten eerste met een XL-zicht op het water van de Kattendijkdok. Daarnaast kan je er ook petanque spelen, een yogasessie volgen of brunchen op zondag. De slogan werd misschien al ingenomen, maar het is echt waar: ‘je beleeft het hier’.

Industriële look

Lazy Jack bevindt zich in een oude, industriële loods. Het gebouw kreeg in een totale make-over, maar het stoere karakter werd behouden dankzij het gebruik van ruw hout en roestig staal. De overvloed aan planten en de kussens met kleurrijke, etnische prints zorgen voor een streepje kleur. Bij slecht weer kan je terecht in de grote, open hal.

3x doen bij Lazy Jack

  1. Daag je vrienden uit voor een rondje petanque. Bij voorkeur met een Pastis in de hand. Een beetje Antwerpen meets de Provence.
  2. In de zomermaanden kan je hier zelf grillen in een privé grill-corner op een design Ofyr, een kegelvormige vuurschaal. Hierbij word je vakkundig bijgestaan door een eigen privé-chef. Fancy!
  3. Probeer de Butcher’s Burger van de Antwerpse topslager De Laet & Van Haver voor het diner. Een burger met gemarineerde rode kool, picklesmayonaise en crème van burrata. Yummie.

Praktisch

Kattendijkdok Oostkaai 22a, Antwerpen
Maandag tot woensdag, vanaf 16u tot 23u, donderdag tot zondag, vanaf 11u tot 23u
Reserveren kan via de website

Tekst: Isa Naeyaert

nog meer: wooninspiratie