Antwerpse zomerbar: Smokey Jo’s Cantina

Je hoeft deze zomer niet naar de Caraïben voor witte stranden, palmbomen en hangmatten. Je vindt ze gewoon in de binnentuin van Stadsbrouwerij De Koninck. Tot en met 3 september is Smokey Jo’s Cantina jouw Zuiderse hang-out middenin de stad. Zomerse beats, een burrito en een biertje… Wat wil je nog meer?

Zuiderse ‘cantina’

Vorig jaar liep de binnentuin van de Stadsbrouwerij nog vol met Hillbillies en kwam de geur van varken aan ’t spit je tegemoet. Dit jaar maakt Smokey Jo’s Garage plaats voor een Zuiderse ‘cantina’. Hoe? Met een dikke laag wit zand, palmbomen, strandstoelen en hangmatten. De Hillbillies maakten plaats voor stoere beachboys en de boomhut werd omgetoverd tot een lifeguard tower.

Valt het weer niet mee, dan is er ‘The Kelly House’. Een overdekt paviljoen waar je kan schuilen voor de regen. Het interieur, van de stoelen over de tafels tot de bar, is zelfgemaakt.

3x doen bij Smokey Jo’s Cantina

  1. De lifeguard tower afhuren voor een privé-feestje (van maximum 25 personen).
  2. Een cocktail bestellen bij de bartenders van The Dirty Rabbit. Eén van hen, Dries Botty, behoort tot de zes beste bartenders ter wereld.
  3. Verdiep je in de wondere wereld van het craftbeer. Smokey Jo’s Cantina ligt middenin een brouwerij. De perfecte locatie om nieuwe bieren te ontdekken.

Praktisch

Open tot en met 3 september
Gesloten op dinsdag en woensdag. Overige dagen open vanaf 17u en op zondag van 12u tot middernacht.

Tekst: Isa Naeyaert

nog meer: wooninspiratie