vt wonen&design beurs: mis het niet

Het nieuwe woonseizoen gaat van start met de vt wonen&design beurs van dinsdag 29 september tot en met zondag 4 oktober in de Amsterdam RAI. Tijdens de beurs kun je je laten inspireren in drie unieke woonwerelden, beleef je de levensgrote inspiratiehuizen en krijg je het beste, persoonlijke advies. Wat mag je echt niet missen?

vtwonen loves scandi

vtwonen gaat terug naar de basis met een levensgroot inspiratiehuis. Geïnspireerd op het beste uit de Scandinavische landen: basic, licht, warm en grafisch. In het huis kun je volop styling- en doe-het-zelf-ideeën opdoen op het gebied van wonen, slapen, koken, baden én buiten leven! Het inspiratiehuis van Ariadne at Home pakt dit jaar uit met een pop up Bed & Breakfast. Nieuwsgierig geworden? We zien je graag in de vtwonen hal.

vt wonen&design beurs

Wonen in stijl

WONEN Landelijk Stijl is dit najaar voor het eerst aanwezig op de beurs. In de gloednieuwe hal ‘Wonen in stijl’ staat alles in het teken van luxueus en upscale wonen. Het grootste woonblad op het gebied van wonen in landelijk stijl bouwt hier een prachtig huis vol inspiratie voor alle ruimtes in en rond je huis. Ook kun je genieten van verf- en decoreerdemonstraties. Mis het dus niet.

vt wonen&design beurs

Designspektakel

In de design hal ontdek je, samen met Eigen Huis & Interieur, jonge ontwerpers met creatieve presentaties, de nieuwe collecties in Dutch design en bijzondere ontwerpen van designtalenten. Het huis van Eigen Huis & Interieur en MTC wordt dit jaar ontworpen door het Amsterdamse bureau i29, een architectenstudio die bekend staat om zijn vernieuwende handschrift, slimme vondsten en ware interieurspektakels. Kom kijken en laat je verassen.

vt wonen&design beurs

Persoonlijk advies is goud waard

Heb jij een specifieke woonvraag? Is jouw interieur toe aan verandering, maar weet je niet hoe? En zoek je advies van professionele vakmensen? Op de vt wonen&design beurs staan experts klaar om je te helpen. Dat begint dit jaar al bij de entree. Daar staan adviseurs om aan de hand van jouw woonvraag een persoonlijke route uit te stippelen. Daarmee kan jij direct de route volgen die past bij jouw woonstijl. Ook bij de woonwerelden en op de adviespleinen krijg je het beste advies. Neem vooral foto’s, tekeningen en maten van je huis mee en schrijf je snel in voor persoonlijk advies via vtwonenendesignbeurs.nl/advies (inschrijving start 2 september).

vt wonen&design beurs

Openingstijden en tickets

De vt wonen&design beurs is van dinsdag 29 tot en met zondag 4 oktober geopend van 10:00-18:00 uur. Op donderdag 1 oktober en vrijdag 2 oktober is de beurs open van 10:00-21:00 uur. Kan je niet wachten? Kaarten zijn nu al te bestellen via vtwonenendesignbeurs.nl. Maar wees er snel bij, want de kaarten zijn nog tot 14 september te bestellen voor € 15 in plaats van €19.

vt wonen&design beurs

nog meer: wooninspiratie