4 redenen waarom Chambelland je favoriete bakker wordt

De geur van versgebakken brood, het leuke marmeren interieur en een toonbank vol lekkers…. meet Chambelland! Een stukje Parijs in Brussel.

Omdat al hun brood glutenvrij is

De ontmoeting tussen Nathaniel Doboin en Thomas Teffri-Chambelland was een match made in heaven. Het plan om een volledig onafhankelijke en natuurlijk glutenvrije bakkerij te creëren werd al snel omgezet naar de praktijk. Chambelland was geboren en nam zijn intrek in Parijs.

Omdat ze hun meel zelf produceren

Het Chambelland-team bouwde zijn eigen molen om zelf alle meel te produceren voor hun bakkerij. Echt àlle producten die ze verkopen zijn gemaakt op basis van rijst of meel uit deze molen. Ze wisselen tussen verschillende soorten meel, wat maakt dat hun aanbod steeds divers en – heel belangrijk – altijd vers is.

Omdat ze ook chocoladetaart hebben

Elke dag bakt het team van bakkers en banketbakkers de heerlijkste creaties, allemaal glutenvrij. Brood, koekjes, gebak en focaccia,… zelfs chocoladetaart. En die is om je vingers bij af te likken!

Omdat ze nu ook in Brussel een bakkerij hebben

Save the best for last: Chambelland heeft nu ook een vestiging geopend in Brussel. Waar wacht je nog op?

Praktisch

Hogeschoollaan 42
1050 Elsene
Dagelijks geopend van 7.30u tot 19.30u, maandag gesloten

nog meer: inspiratie