Hoogslaper met slaapbank en glijbaan

Een paar meter boven de grond slapen is leuk, maar glijdend wakker worden is nóg leuker. Helemaal als er ook nog extra ruimte is voor een logé. Daarom is een hoogslaper met slaapbank en glijbaan een leuk idee voor een kinderkamer.

Hoogslaper met slaapbank en glijbaan

Hoogslaper in de kinderkamer

Met een hoogslaper bespaar je veel ruimte in de kinderkamer. Onder het bed houd je namelijk speel- en opbergruimte over. Super praktisch dus! Hoogslapers zijn te koop in talloze soorten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een hoogslaper met bureauhoogslaper met kledingskast of hoogslaper met bedbank. In een kamer met weinig ruimte is dit een perfecte oplossing.

Hoogslaper met glijbaan

Droomt jouw zoon of dochter van een glijbaan in de slaapkamer? Misschien is een hoogslaper met glijbaan wat voor jou. Tienerkamer.nl heeft een groot assortiment aan hoogslapers met een glijbaan. Met de bijpassende tentjes creëer je een gezellig hutje onder het bed waar de kids kunnen spelen met vriendjes en vriendinnetjes.

In het artikel over een hoogslaper met glijbaan vind je nog veel meer mooie bedden. Zo wordt opstaan een stuk leuker!

Hoogslaper met slaapbank en glijbaan

Een kant en klare hoogslaper met slaapbank én glijbaan hebben we helaas nergens kunnen vinden. Maar met een beetje creativiteit kun je natuurlijk onder een glijbaanbed eenvoudig een extra slaapplek creëren. Koop een mooie hoogslaper met glijbaan. Onder het bed zet je een bedbank of slaapbank, te koop Bij IKEA. Je zoon of dochter kan lekker luieren op de bank en wanneer er een logé over de vloer komt, tover je binnen een paar minuten een slaapplek tevoorschijn.

Bron: Tienerkamer.nl

nog meer: wooninspiratie