Hoogslaper met bureau en opbergruimte

Ideaal voor kleine kamers: een hoogslaper met bureau én opbergruimte. Onder de hoogslaper is ruimte genoeg voor een bureau met daarboven opbergruimte. Enorm ruimtebesparend! Een voorbeeld van een hoogslaper met bureau opbergruimte is de Flexa Basic.Hoogslaper met bureau en opbergruimte

Compleet kindermeubel

Leren, slapen en ook nog eens al je boeken en spulletjes opbergen in de open boekenkast – dat kan met de Flexa Basic, voorheen Thuka. Dit is de vertrouwde hoogslaper uit de Thuka HIT serie, maar nu met bureau en boekenkast. Met dit meubel kan je drie meubels kwijt op slechts twee vierkante meter.

Onder het slaapgedeelte van het bed zit een bureau bevestigd over de hele lengte van het bed. Hierdoor ontstaat er een enorme werkplek. Ideaal voor het maken van huiswerk of om aan te knutselen. Boven het bureau zitten verschillende schappen die samen de boekenkast vormen. Genoeg plek voor alle schoolboeken. Het bed is gemaakt van duurzaam grenenhout. Alle hoeken zijn rond afgewerkt en dus kindvriendelijk.

Hoogslapers

Zoek je een hoogslaper met een goede prijs-kwaliteit verhouding? Bezoek dan eens de webshop Tienerkamer.nl. Hier vind je hoogslapers en andere kinderbedden van bekende merken als Flexa, LIFETIME en Bopita. Waaronder dus de hierboven beschreven Flexa Basic hoogslaper met bureau en opbergruimte.

Bron: Tienerkamer.nl

nog meer: wooninspiratie