Spiegeltje, spiegeltje… de mooiste hoge spiegels shop je hier

Een spiegel is allang niet meer alleen maar functioneel. Tegenwoordig is dit item een volwaardig onderdeel van het interieur en daarom wil je ook gewoon dat hij er mooi uitziet. De keuze is reuze en dus is het fijn om te weten waar je op moet letten. Zo kies je de juiste hoge spiegel.

Een hoge staande spiegel

Als je op zoek bent naar een hoge spiegel, dan zit je in de categorie staande spiegels sowieso goed. Hier vind je spiegels die vaak zo hoog zijn dat je jezelf van top tot teen kunt bekijken. Handig, als je niet weet wat je aan moet trekken bijvoorbeeld. Daarbij komt dat zo’n staand exemplaar vaak veel speelser oogt. Je kunt bijvoorbeeld een paar sieraden, tassen of een badjas aan de zijkant hangen, waardoor de sfeer in de ruimte meteen nonchalant oogt.

Mirror, mirror, on the wall…

Naast staande spiegels kun je ook kiezen voor een hoge wandspiegel. Door deze aan de muur te hangen bespaar je ruimte – de spiegel hoeft immers niet op de grond te staan. Waar je extra op moet letten bij het kiezen van de juiste wandspiegel is zowel de vorm als de eventuele lijst. Wil je meer rust creëren in je interieur? Kies dan een variant zonder lijst of eentje met een lijst in dezelfde kleur als de muur.

Nog een voordeel van spiegels: de ruimte gaat er groter door lijken.

Shop een hoge spiegel…

nog meer: wooninspiratie