Hiermee houd jij je drankje koel deze zomer

In de zomer is een beetje verkoeling op z’n tijd helemaal niet verkeerd. De makkelijkste manier is natuurlijk om een lekker koud drankje binnen handbereik te hebben. Wil je dat jouw ice tea niet binnen no-time in een warme kop thee verandert? Dan zijn er een paar trucs om drankjes ijskoud te houden.

vtwonen tuin special 2 2020 | aanrecht met gevulde cocktail glazen koel drankje

On the rocks

IJsblokjes zijn ideaal om een drankje snel af te laten koelen. Dus lopen de temperaturen op? Volgooien die vriezer! De klassieke ijsblokjeshouder is herbruikbaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren en grappige vormen. Je kunt het zo gek niet bedenken. Gelukkig blijft de functie wel hetzelfde: heerlijke verkoeling voor jou en je drankje.

LEES OOK
Simpele ideeën voor meer schaduw in de tuin

Individueel

Zit je net lekker buiten, kun je weer naar binnen om een drankje te vullen… Maak het jezelf makkelijk en neem ‘m gewoon mee naar buiten. Wijnkoeler eromheen en voilà: het drankje blijft gewoon net zo koud als in de koelkast. Enne… er hoeft niet per se wijn in.

LEES OOK
Een tropische buitendouche kan ook bij jou in de tuin

Geen geëmmer meer 

IJs binnen handbereik of meerdere flesjes koelen: een ijsemmer is de aangewezen kandidaat. En met een mooi design, zoals deze ijsemmer met marmerlook, is het ook gewoon een leuk extraatje voor op de tuintafel. 

LEES OOK
DIY’s voor een zomers tuinfeest

Permanent een koel drankje

Voor een permanentere oplossing om je drankje koel te houden, kun je buiten een grotere koelmogelijkheid neerzetten. Dit kan in de vorm van een minibar of kleine koelkast. Extra functioneel: een koelbox in de vorm van een bijzettafel. Of een barbecue en koelkast in een. Yes please! 

nog meer: wooninspiratie