Hierin kun je make-up en beautyproducten mooi én efficiënt opbergen

Je een weg banen door de flessen deo en shampoo om bij de scrub te komen. Of je wenkbrauwpotlood niet kunnen vinden in een wirwar van mascara’s, lippenstiften en oogschaduw. Herkenbaar? Dan is het tijd om een efficiënte én mooie plek te verzinnen voor het opbergen van al die make-up. En het liefst binnen handbereik, want soms moet je zo snel mogelijk door die routine kunnen.

vtwonen 04-2020 | make-up tafel met spiegels

Achter gesloten deuren

Make-up klakkeloos in een kastje gooien, heeft niet zoveel zin. Je komt jezelf uiteindelijk altijd tegen, want zoek maar eens orde in die chaos. Opbergboxen zijn echt een must als het gaat om het opbergen van make-up en beautyproducten. Door alles netjes te ordenen – zeep bij zeep, shampoo bij shampoo – kun je alles snel terugvinden.

 

LEES OOK
In 8 stappen naar een plasticvrije badkamer

In het zicht

Make-up of verzorgingsproducten die je elke dag gebruikt, wil je het liefst binnen handbereik hebben. En als ze dan toch on display staan, kan het er maar beter zo net én mooi mogelijk uit zien. Orden make-up en crèmes in een sieradendoos of mooie schaal. Een speciale organizer, zoals deze make-up opberger mét handige spiegel, heb je ook. Zo heb je altijd een direct overzicht en verlies je geen tijd aan producten zoeken. Scheelt toch weer tijd ’s ochtends. 

LEES OOK
Klein maar fijn: zo kun je alles opbergen in de badkamer

De benodigdheden

Naast alle potjes en doosjes met make-up en beautyproducten zijn er nog wat zaken die je graag bij de hand hebt. Denk aan watjes, oorstaafjes en make-upkwasten. Geef ook deze spullen een speciale opberger: doe de watten in een mooie pot en zet kwasten rechtop in een fijne beker. Dat ziet er niet alleen mooi, maar ook opgeruimd uit. Zo hoef je deze opbergers niet te verstoppen in de badkamerkast, maar verdienen ze een plek op de wastafel. 

LEES OOK
Deze badkameraccessoires bezorgen je een vrolijke start van de dag

Verknocht

Heb je een flinke make-upcollectie of bestaat je verzorgingsroutine uit een heel scala aan producten? Dan is een speciale kast voor make-up of verzorgingsproducten nog niet zo’n gek idee. Zet ‘m op de plek waar je deze routine meestal uitvoert. Of dat nou de badkamer of slaapkamer is, voor een kleine of smalle kast is vast nog wel plek. Je zou het ook discreter aan kunnen pakken met bijvoorbeeld een spiegelkast van zwart staal. Zo kun je in een rits door: ideaal! 

nog meer: wooninspiratie