Hemels slapen in een zelfgemaakt hemelbed

Hemels slapen en ontwaken in een hemelbed. Slapen in een hemelbed is net even anders, een en al romantiek. Je kunt van jouw bed zelf een hemelbed maken.

hemelbed maken zelf hemelbed maken

Zelf hemelbed maken

Een hemelbed maken is niet moeilijk. Dit sfeervolle hemelbed is zelfgemaakt met palen van kastanjehout. Deze palen dragen de transparante stof. De sprei is van de Boerenbonthal. Deze simpele toevoeging heeft een groots effect op de sfeer van de slaapkamer. Of zorg voor een hemelbed gevoel door gordijnen aan het plafond te hangen.

Inspiratie

Een hemelbed is vaak romantisch, maar dat hoeft niet. Je kunt ook een stoer hemelbed maken met strakke lijnen en felle kleuren. En wil je een ander kleurtje op de muur? Dan kies je natuurlijk de verfkleur Hemel.

Kijk bij wooninspiratie voor nog meer ideeën.

Luxe slaapkamer

Ook zo verliefd op luxe en romantiek in de slaapkamer, dan is een hemelbed niet genoeg. Je kunt een een extra rijk gevoel creëren door de gordijnen langer te maken dan eigenlijk nodig is. Op die manier vallen ze ruimschoots op de grond en stralen ze luxe uit.

Hoofdbord

Als je wilt dat je bed luxe uitstraalt, kun je naast een hemelbed maken ook een hoofdbord maken. Een hoofdbord is minder romantisch maar geeft zeker een weldadig gevoel. Kijk bij hoofdbord maken voor het zelfmaakplan.

Een hemelbed kopen kan bij Myhomeshopping.nl.

Fotografie: Ton Bouwera

nog meer: wooninspiratie