De hele dag door lekker ontbijten bij Luv l’oeuf

Breakfast all day, every day: da’s het motto van de gloednieuwe ontbijtbar Luv l’oeuf. En zoals de naam al doet vermoeden, vormt het nederige eitje hier de basis van de menukaart.

Luv l’oeufs topfavorieten voor de ontbijttafel? Eggs Benedict, wafels en Shakshuka. En ook wel huevos rancheros, sop-eitjes en verloren brood. Alles met een eitje, eigenlijk. Niet toevallig staat het deze queen van het ontbijt hier dus veelvuldig op de kaart, in alle vormen en smaken. Maar ook de heerlijke yoghurtpotjes, fruitsalades, toasts en pannekoeken zijn niet te versmaden. En dan is er nog de drankkaart. Wat dacht je van een verse milkshake, een sapje of een gezond energieshot. Wie graag iets sterkers wil –hey, it’s 5 o’clock somewhere– kan sippen van een mimosa, Bloody Mary of brunch cocktail.

Voor de eitjes klopt Luv l’oeuf aan bij de eierboerderij van Johan en Christine in Oostkamp. Hier zijn de kippen altijd kakelend goedgezind en kunnen ze naar hartenlust vrij rondscharrelen op biologisch beheerde weiden. Ook hun voer wordt geproduceerd met puur biologisch graan.

Luv l’oeuf neemt het ontbijt dus bloedserieus. Of je er nu als de kippen bij bent of pas rond de middag uit je bed rolt: hier kun je de hele dag door terecht.

Praktische info

Nederkouter 30, 9000 Gent. Open: maandag tot zaterdag: 9u – 17u, zondag: 9u – 14u.
Meer info via www.luvloeuf.com

nog meer: wooninspiratie