De vtwonen Happy Days zijn er weer

Oh happy day! De vtwonen Happy Days zijn er weer. Dat betekent dat je gedurende 11 dagen, van 18 tot en met 28 september, torenhoge kortingen krijgt én unieke vtwonen producten kunt shoppen. Alles wat je over de Happy Days wilt weten lees je hier.

vtwonen Happy Days

Van bedden tot banken en van serviezen tot fotolijsten: tijdens de vtwonen Happy Days lopen de kortingen op geselecteerde merkproducten op tot wel 50%. Altijd al een Scandinavisch tintje aan je huis willen geven? Of wil je een beetje extra kleur in je interieur? Misschien ben je al tijden toe aan een comfy fauteuil. Waar je ook naar op zoek bent, dit is het moment om toe te happen.

Weet je niet waar je moet beginnen? Doe stijlinspiratie op! Lees bijvoorbeeld hoe je de Scandinavische stijl in huis haalt of hoe je een huis een bohemian tintje geeft.

Unieke vtwonen producten

Tijdens de vtwonen Happy Days kun je niet alleen prachtige merkproducten met fikse korting shoppen, maar ook exclusieve vtwonen producten vinden. Shop bijvoorbeeld voor het eerst onze Slide Barn kast en ons basic servies in het zwart. Daarmee geef je je interieur meteen een stoer karakter.

vtwonen happy days
vtwonen happy days
vtwonen happy days
vtwonen happy days

Op = op

Kortingen gelden voor een zorgvuldig samengestelde collectie prachtproducten. Zijn de producten uitverkocht, dan zijn ze helaas weg. Op = op, dus ben er snel bij. Bekijk de hele selectie op vtwonen.be/happydays.

nog meer: wooninspiratie