Happy Days: onze favorieten

Nieuw! De Happy Days. Nog nooit kon je onze favoriete must-haves van de beste woonmerken met zoveel korting kopen. Kortingen kunnen oplopen tot wel 60 procent! Bedenk alvast wat jij gaat scoren tijdens deze dagen, van 1 t/m 7 oktober, want op=op. Benieuwd wat in ons winkelmandje belandt? Hieronder een overzicht van onze favorieten. 

Happy servies

Een ding is zeker, happy wordt je er zeker van. Het servies bestaat uit 4 borden met een diameter van 25,5 cm, 4 borden met een diameter van 20 cm, 4 kommen met een diameter van 15 cm en 4 mokken met oor van 250 ml. Tijdens de Happy Days koop je dit 16-delige servies van €99,- voor €59,-.

Fluwelen stoel

New classic met aaibaarheidsfactor 10; het is bepaald geen standaard stoel met dat glanzende fluweelachtige kuipje, maar een opvallende tafelgenoot. Een beetje eigenwijs, daar houden we wel van. Verkrijgbaar in 6 kleuren en tijdens de Happy Days van €99,95 voor €49,95.

Tapijt berber

Da’s nu toch een fijne sfeermaker om een ziteiland mee te maken. Tapijt berber voelt lekker warm aan de voeten, zorgt voor een geborgen gevoel en heeft met dat grafische patroon zijn looks helemaal mee. Hebben? Tijdens de Happy Days koop je ‘m van €199,- voor €119,-.

HKliving 4-zit

Deze HKliving zetel Cube is er zo een van het type: ‘Zó, ik zit – en kom voorlopig niet meer overeind ook’. Want wat zit deze zetel goed! Praktisch is hij ook, want door de stevige stiknaden en het canvas kan deze 4-zit wel tegen een stootje. Verkrijgbaar in 3 kleuren. Tijdens de Happy Days shop je ‘m van €1295,- voor €899,-, dus wees er snel bij.

Zusss kussen

Scoor je bovenstaande zetel tijdens de Happy Days? Dan past het kussen (onderste van de stapel) van het merk Zusss er mooi op. Is de zetel al bezaaid met kussens? Op de stoel doet hij het ook goed. Wees er wel snel bij, want alleen van 1 t/m 7 oktober koop je het kussen van €29,95 voor €14,95. Verkrijgbaar in 3 uitvoeringen, dus mixen maar!

De producten shoppen?

Onze favorieten die je tijdens de Happy Days met korting shopt.

Nog meer feest?

In onderstaand boekje vind je alle Happy Days aanbiedingen. Alles weten over de Happy Days? Ga hier naar de FAQ. Happy Shopping!


Bron 1. Fotografie Sjoerd Eickmans | Styling Kim van Rossenberg, 2. Fotografie Stan Koolen | Styling Cleo Scheulderman, 3. Fotografie Jeroen van der Spek | Styling Cleo Scheulerman, 4. HKliving, 5. Zusss

nog meer: