Halfhoogslaper

Valt je kind niet meer uit het bed? Dan is een halfhoogslaper perfect. Onder het bed is er namelijk ruimte om te spelen. Poppenhuizen, racebanen of blokkentorens, alles kan je er onder kwijt. Door een tent of een hut wordt het je kinds lievelingsplekje.

Halfhoogslaper

De lucht in

Een halfhoogslaper is niks anders dan een bed op hoge poten. Het is lager dan een hoogslaper. Daardoor is hij geschikt voor kleine kinderen. Zij kunnen er rechtop onder staan. Met een trappetje klimmen de kinderen het bed in. Als ouder kan je gewoon vanaf de grond je kind instoppen of een nachtzoen geven. Door de uitvalzekerheden kan je kind veilig slapen.

De keuze is reuze

Voordat je een halfhoogslaper gaat kopen, moet je eerst bedenken wat het doel er van is. Want je zult versteld staan van het aantal soorten. Kijk maar eens bij Misterbed. Wil je een uitschuifbaar bureau? Een hemelbed? Opbergladen? Of een bed in een bepaald thema? Alles is mogelijk.

Halfhoogslaper met glijbaan

Dat halfhoogslapers populair zijn weten ze bij Tienerkamer.nl maar al te goed. In hun collectie vind je dan ook diverse modellen. Van halfhoogslapers met een glijbaan eraan tot een echt kasteel voor prinsesjes.

Boomhut

Slapen in een echte boomhut, dat is pas stoer. De halfhoogslapers van Tienerkamer.nl maken dat mogelijk. In hun meubelserie zitten halfhoogslapers met een boomhut om het slaapgedeelte.

Steigerhouten halfhoogslaper

Zijn de meubels in de kinderkamer allemaal van steigerhout? Dan hoort daar natuurlijk ook een steigerhouten halfhoogslaper in. Bij Zomerzoen hebben ze die. Daar is zelfs een hut onder het bed gemaakt van hetzelfde hout. Je kunt er ook allerlei accessoires bestellen zoals naamstickers, slingers en bedlampjes. Zo maak je de slaapkamer helemaal compleet.

Beeld: Babypark

nog meer: wooninspiratie