Halfhoogslaper met tentdoek

Met een halfhoogslaper komt er heel veel ruimte onder het bed vrij. Ruimte welke je heel goed als speelplek voor je zoon of dochter kunt gebruiken. Helemaal stoer als je er met gordijntjes een hutje van maakt. De merken Flexa en Thuka bieden een breed assortiment gordijntjes welke onder de halfhoogslaper geplaatst kunnen worden. Je vindt halfhoogslaper met tentdoeken op Tienerkamer.nl.
Halfhoogslaper met tentdoek

Flexa halfhoogslaper met speeltent

De bedden van het merk Flexa hebben tentdoeken in verschillende uitvoeringen. Elke halfhoogslaper heeft zijn eigen thema. Voor zowel jongens als meiden is er keuze. Is je dochter een echt prinsesje? Dan is de Meisjes halfhoogslaper van Flexa een goed idee.

Voor jongens hebben ze een bed met een tentdoek met een junglethema. Alle bedden, voor zowel jongens als meiden, zijn ook verkrijgbaar in een uitvoering met torentje en glijbaan. Zo wordt het bed helemaal een speelparadijs.

Thuka halfhoogslaper met speeltent

Op Tienerkamer.nl vind je naast de bedden van Flexa, ook bedden met een tentdoek. Effen, in verschillende kleuren of met een leuk thema. Je kunt het bed zo ver uitbereiden als je zelf wilt. Met glijbaan, met bedtunnel of met torentje, of gewoon alles erop en eraan. Onze favoriet is toch wel het junglebed. Dit bed is echt een compleet huisje, waar beneden en boven fijn gespeeld kan worden.

Bron: Tienerkamer.nl

nog meer: wooninspiratie