Groen in huis met kamerplanten

Eigenlijk hoort in elk interieur een kamerplant. Gelukkig is er veel keuze en vind je altijd wel een exemplaar dat bij je interieur past. Bloeiende bloemenplanten, strakke vetplanten of onstuimige varens: welke plant mag jouw huis opvrolijken?
Groen in huis met kamerplanten planten

Groen in huis

Met planten breng je de natuur in huis. Mooie planten mogen daarom eigenlijk niet ontbreken. Gelukkig is er zoveel keuze dat er voor elk interieur wel een geschikte plant te vinden is. Fleurige planten, strakke vetplanten, oriëntaalse mini-boompjes of onstuimige varens? Kies jouw favoriet! De meeste planten zijn voorzien van een bijpassende pot, dus bestel het mooiste exemplaar online en hij staat binnenkort in de huiskamer.

Grote kamerplanten

Grote kamerplanten zijn tegenwoordig populair. Ze zijn ware eyecatchers in je interieur. Daarnaast geven enkele grote planten meer rust, dan meerdere kleine planten. Bedenk wel of je voldoende ruimte hebt om de planten neer te zetten. Wat denk je van een exotische palm, een bamboe, een kleine boom of een grote varen? Natuurlijk kun je ook kiezen voor een grote pot en iets kleinere plant.

Online planten bestellen

Tegenwoordig kun je steeds vaker online planten bestellen. De meeste planten bij vtwonen zijn van het merk Green Lifestyle Store. Dit merk biedt een ruim assortiment planten, variërend van de Bromelia tot de Aloë Vera plant. Het is niet nodig om de pot te vervangen, dit accessoire is bij Green Lifestyle Store al mooi van zichzelf!

Verzorging kamerplanten

De verzorging van kamerplanten verschilt heel erg per plant. Let voor aanschaf ook op hoe de plant verzorgd moet worden, zo weet je wat je te wachten staat. Green Lifestyle Store heeft ook planten voor als je beginnende groene vingers hebt. Fijn, want zo kan ook jij van wat groen in huis genieten. Heb je echt geen groene vingers en blijven planten bij jou nooit langer dan een week leven? Dan zijn er ook mooie kunstplanten.

De mooiste kamerplanten

Bloempot van Bloomingville, bloempot van Serax, kamerplant Epiphyllum anguliger van Green Lifestyle Store, kamerplant Vriesea van Green Lifestyle Store, kamerplant kokodama mix van Green Lifestyle Store, kamerplant Aloë Arborescens van Green Lifestyle Store, kamerplant Monstera van Green Lifestyle Store, plantenstandaard van Ferm Living, kamerplant Strelitzia van Green Lifestyle Store, plantenbak van Ferm Living, kamerplant Monstera van Green Lifestyle Store.

nog meer: