Grijs sterren behang

Sterren zijn populair voor de kinderkamer. Weet je nog niet of je een jongen of meisje krijgt of houd je gewoon van een neutrale kinderkamer? Ga dan voor grijs sterren behang! 

Grijs sterren behang

Grijs sterren behang

Voor een stoer effect in de kinderkamer kies je een behang met grote sterren, zoals het behang van Saartje Prum of Alles Behang. Liever wit behang met grijze sterretjes? Neem dan eens een kijkje bij Behangwebshop. De kleine sterretjes geven de kinderkamer een schattig tintje. Handig: grijs sterren behang is leuk voor jongens én meisjes!

Muurstickers sterren

Een mooi alternatief voor behang is een muursticker. In het artikel muursticker met sterren zijn allerlei sterren muurstickers voor je op een rij gezet. De meeste muurstickers zijn verkrijgbaar in een kleur naar keuze. Verf de muur grijs en beplak hem met witte of gekleurde stickers.

Sterren kinderkamer

Helemaal passend bij grijs sterren behang verkoopt IKenIK diverse mooie accessoires met sterren, zoals deze grijze lamp. Ook bij Villa Vrolijk zijn ze gek op sterren. Het grijze dekbedovertrek heeft twee verschillende kanten: op de ene kant staan een paar grote sterren afgebeeld en aan de andere kant allemaal kleine sterretjes. Leuk én praktisch!

Bron: Showhome.nl

nog meer: wooninspiratie