Gordijnen: altijd een goede keuze

Hoewel er veel nieuwe producten zijn verschenen op het gebied van de raambekleding, zijn ook gordijnen nog altijd een goede keuze.

gordijnen

Gordijnen van vtwonen

De nieuwe en al bestaande vtwonen gordijnstoffen zijn er in verschillende kleuren, materialen en dessins. Ze zijn heel goed te combineren en geschikt voor alle ruimtes in het huis. Je vind ze in allerlei stijlen: van zwierig transparant tot lekker dik, van effen tot gebloemd en van zandkleurig tot denimblauw. Ze zijn écht voor all ruimtes in huis, dus ook voor de badkamer!

  • Gordijnstof Rimpeling: De naam zegt het al, een gordijnstof met een mooie kreuk. Hij is er in roze, linnen, poederwit, antraciet en petrol.
  • Inbetween-stof Streep: Deze stof heeft een grijze lengtestreep. Hij heeft een pure uitstraling die lijkt op linnen, maar is van polyester. Deze gordijnen laten wat licht door voor een mooi lichtspel.
  • Gordijn Dip: Dit is een inbetween-stof van 100% linnen met een kleurverloop van ecru boven naar donkergrijs naar beneden.
  • Gordijnstof Kei: Een stevige stof met een abstract bloemdessin erin geweven. De gordijnen hebben een pure uitstraling, de glansdraad zorgt voor een mooi glimmertje.

Lees meer over de nieuwste gordijnen en vloeren van vtwonen.

DTCH gordijnen

DTCH heeft samen met Piet Boon een mooie collectie raamdecoratie ontworpen. De verschillende kleuren en materialen zijn onderling perfect te combineren.

Gordijn inspiratie

Meer dan ooit wordt bij gordijnen gespeeld met het effect van combineren: transparante stof in combinatie met ondoorzichtige stof of juist ruwe, natuurlijke stoffen. Hier op de foto is de zwarte stof korter om een strookeffect te krijgen. Op ons blog vind je veel inspiratie voor gordijnen. Of  kijk verder bij wooninspiratie voor nog meer inspiratiebeeld.

Zoek je meer meubels en woonaccessoires? Je vindt ze op Myhomeshopping.nl

vtwonen gordijnen direct op maat bestellen

Bron: vtwonen | Fotografie Paul Grootes

nog meer: wooninspiratie