Goedkope babybedjes

Je kindje ligt slechts de eerste paar maanden in een wieg en maar de eerste twee jaar in een ledikant. Daarna is hij of zij toe aan een groter bed. Het is dus zonde om handenvol geld aan babybedjes uit te geven. Hieronder vind je tips voor goedkope babybedjes.

Goedkope babybedjes

Tweedehands babybedjes

Met een likjes verf, een nieuw hemeltje en een fris matras is een tweedehands babybed weer zo goed als nieuw. Vraag eens rond in je vriendenkring of bij je familie. Of ga naar een kringloopwinkel bij jou in de buurt. Ook op Marktplaats vind je heel veel babybedjes. Doordat kinderen maar zo kort in een babybedje slapen, worden er heel veel tweedehands wiegjes en ledikantjes aangeboden.

Goedkope babybedjes

Een wiegje staat heel schattig, maar daar past je kindje slechts enkele maanden in. Betaal hier dus niet teveel geld voor. Een heel leuk, origineel en goedkoop babybedje vind je bij Kartonwinkel.nl. Dit wiegje is gemaakt van gerecycled karton en is heel geschikt voor de eerste paar maanden. Voor slechts € 59,95 heb je een hele leuke wieg, inclusief matras.

Babybed Ikea

Voor een goedkoop babywiegje ben je bij Ikea aan het goede adres. Daar vind je babybedjes voor een paar tientjes. Het houten ledikant van de serie SNIGLAR kost maar dertig euro. In de SOMNAT serie vind je betaalbare babybedjes in vrolijke kleuren roze en groen. Lees meer over goedkope wiegjes in het artikel over babybed Ikea.

Goedkope ledikant

Ledikanten zijn er in elke prijsklasse. Omdat je baby niet altijd baby blijft en meestal na twee jaar al verhuist naar een peuterbed, is het dus slim om een goedkoop exemplaar aan te schaffen. Bekijk allerlei verkoopadressen voor betaalbare babybedjes in het artikel Goedkoop ledikant.

Babykamer goedkoop

Een hele babykamer inrichten op een voordelige manier is ook mogelijk. Soms is het kopen van een set meubels goedkoper dan alles los. Daarnaast worden meubelsets uit een showroom, of van een vorig seizoen regelmatig voor een fijne prijs aangeboden. Meer informatie hierover en verkoopadressen van goedkope babymeubels vind je in het artikel Goedkope babykamer.

Bron: vtwonen | Fotografie Hotze Eisma

nog meer: wooninspiratie