Gezonde en voedzame (lunch)pauze dankzij Midori in Antwerpen

Comfort staat meer en meer centraal in het moderne kantoorleven. Voor ‘het nieuwe werken’ willen we degelijk transport, fitnessmogelijkheden binnen handbereik en betaalbare gezonde maaltijden. Op dat laatste speelt de kantoordeli Midori handig in.

Het nieuwe eten tijdens het nieuwe werken

De work-lifebalance is tegenwoordig een hot topic. We willen comfortabel werken en streven naar een gezonde levensstijl met genoeg beweging en evenwichtige maaltijden, tijdens én na de kantooruren. Midori speelt in op die groeiende behoeften en komt met een vernieuwend kantoordeli-concept aan de ingang van de WATT-toren in Antwerpen. Geen toevallige locatie: de WATT-toren speelt een voortrekkersrol als uitvalsbasis voor ‘het nieuwe werken’, met full-service kantoor en co-werkingplek Fosbury & Sons als middelpunt.

Midori -het Japanse woord voor groen- biedt voedzame, gezonde en smaakvolle maaltijden die je kunt meenemen of ter plekke kunt opeten aan de gedeelde tafel. Wie niet in Midori geraakt, kan ook laten leveren aan huis of op kantoor. Op die manier wil de deli gezonde maaltijden op een makkelijke manier inpassen in de dagelijkse agenda van de werkende mens.

Gids doorheen je dag

Van ontbijt over cappuccino tot lunch, vieruurtje en diner: tussen 8 uur ’s ochtends en 8 uur ’s avonds gidst Midori je doorheen je dag met heerlijke, evenwichtige voeding. De focus ligt sterk op seizoensgroenten en alles wordt kraakvers bereid. Een greep uit het menu: overnight oats, toast met ricotta of een chia pot als ontbijt, dagsoep, power bowls of fetaburgers voor de lunch en groentecurry, cannelloni of gegrilde zalm als diner. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de desserts uit de in house bakery. Yum!

Urban interieur

Het strakke, internationaal ogende interieur van Midori is eveneens een pareltje. Kan ook niet anders, met het Antwerpse designbureay Going East als creatieve brein. Ruwe materialen als beton, staal en groene email benadrukken het urban gevoel van de deli en zorgen ervoor dat de gerechten alle aandacht krijgen.

Praktische info

Mechelsesteenweg 271, 2018 Antwerpen. Open: maandag tot vrijdag: 8u – 20u.

nog meer: wooninspiratie