Waarom een gehaakte poef niet mag ontbreken in jouw huis

Gehaakt is de trend! Van gehaakte kussens tot meubels. Wat zeker niet mag ontbreken is een gehaakte poef of een gebreide poef! Wij leggen je uit waarom én vertellen hoe jij aan zo’n mooie gehaakte poef kunt komen.
gehaakte poefs

Haken en breien

Haken en breien is niet alleen meer voor oma, het is nu weer helemaal hip. We zien dan ook steeds meer gehaakte en gebreide woonaccessoires. Een gehaakte poef is een echte aanwinst voor je interieur. Heel gezellig en handig om op te zitten of als voetenbank.

Multifunctioneel

Gehaakte poefen en potten voor buiten zien er niet alleen leuk uit, ze zijn ook multifunctioneel. De handgemaakte, gehaakte hoes van de poefen op de bovenstaande foto is over een rubberen band gespannen (HeinsHome). Daarom kunnen deze poefen ook prima buiten staan.

Zelf maken

Kan je zelf breien of haken? Dan kan je natuurlijk ook een gehaakte of gebreide poef maken. Ben je niet zo handig? Gebruik dan een oude trui en maak er een poef van.

Gehaakte poef / gebreide poef

De leukste gehaakte poefen kan je vinden op vtwonen.be. Ook kun je hem zelf maken, dat gaat extra makkelijk met een Zpagetti poef pakket. Zoek je nog andere meubels en woonaccessoires? Je vindt ze op vtwonen.be.

nog meer: wooninspiratie