Gedurfd: roze meubels in huis

Zin in meer kleur? Waarom zou je alleen met accessoires aan de slag gaan als je het ook grootser kan aanpakken? Ga eens voor een meubelstuk in een gewaagde kleur, zoals roze. Roze meubels zijn bovendien een trend. Durf jij het aan? Een felroze fauteuil of een mooie, zachtroze eetkamerstoel voor een speelse toevoeging aan jouw interieur.
Gedurfd: roze meubels in huis

Roze meubels: een blikvanger bij jou thuis

Veel mensen kiezen massaal voor witte muren en voor grijs en beige als het om hun meubels gaat. Alleen accessoires zorgen voor de kleur. Mooi maar ook erg veilig en daarom snel saai. Zin in meer sensatie in je woonkamer? Kies dan eens voor meubels in een afwijkende kleur. De nieuwe kleuren van Pantone lenen zich hier uitstekend voor. Kies bijvoorbeeld voor een zachtroze zetel of voor een set vrolijke, roze eetkamerstoelen. Je zult zien dat ze je interieur een heel andere uitstraling geven. Gecombineerd met rode of paarse accessoires wordt het nóg spannender. Ga jij ervoor?

Gedurfd: roze meubels in huis

Kleur in je interieur met roze accessoires

Zijn roze meubelstukken jou net een beetje te gewaagd, maar ben je wel gek op deze frisse poedertint? Kies dan voor kleinere meubelstukken als bijzettafels of ga voor een aantal accessoires in zachtroze. Groepeer ze op je dressoir, eettafel of salontafel voor een groots effect. Wie weet ga je na verloop van tijd toch voor de bijl en sleep je die roze loveseat alsnog je woonkamer in.

Shop de mooiste roze meubels en accessoires

Wandrek van Done by Deer, vachtje van Urban Nature Culture, stoel van Zuiver, plaid van IB Laursen, vaasje van Mica Decorations, kussen van La Cerise sur Le Gâteau, letterbord van Design Letters, ananaspot van Rice, bijzettafel van Hay, opbergmand van Ferm Living, zetel van Zuiver.

nog meer: