Flexworld hoogslaper

Een mooie, stevige en basic hoogslaper is die van het merk Flexworld. Gemaakt van grenen, geverfd in een neutrale witte kleur. Of je nou met bankje, met bureau of met glijbaan wil, bij een Flexworld kan het allemaal. 
Flexworld hoogslaper

Flexworld hoogslaper

De hoogslaper Lightning van Flexworld is een bed en zithoek ineen. Onder de hoogslaper zijn twee bankjes en een tafeltje gemaakt. Het bed is wit en gemaakt van massief grenen. In het midden zit een trap waarmee je kind het bed in kan klimmen. Bijzonder aan dit bed is dat je het tafeltje kunt laten zakken en op die manier een tweede slaapplek creëert.

Een andere hoogslaper van Flexworld is de Heaven. Een basic hoogslaper in een neutrale, witte kleur. Het bed is te bereiken via een schuine trap. Onder het slaapgedeelte past precies het bijgeleverde bureau. En aan de andere kant is nog ruimte genoeg voor een linnen- of ladekast.

Flexworld bed

Voor de iets kleinere kids is een halfhoogslaper geschikter dan een hoogslaper. Deze is zoals de naam al doet vermoeden, minder hoog en hierdoor net wat veiliger. Daarnaast is een halfhoogslaper praktischer tijdens het instoppen van je kind. Flexworld heeft ook een halfhoogslaper, genaamd Moon. Het leuke aan dit bed is dat het een glijbaan heeft. Zo klimt je kind ´s avonds zijn of haar bed in, en glijdt het ´s ochtends weer naar beneden.

Meer hoogslapers

Er zijn naast Flexworld nog veel meer merken en webshops die mooie hoogslapers verkopen. Onder categorie Bedden vind je allerlei bedden die je kunt kopen en in het artikel Hoogslaper zelf. Hierdoor krijg je duidelijk inzicht in het aanbod van hoogslaper en andere kinderbedden.

Bron: Wehkamp

nog meer: wooninspiratie