Flexa kinderbed

Het merk Flexa is afkomstig uit Noorwegen. Noorse meubels staan bekend om hun strakke en functionele design. De kinderbedden van Flexa zijn hier een goed voorbeeld van. 
Kinderbed Flexa
Flexa kinderbed

Flexa Kinderbed

Op de site van Flexa lees je precies wat de meubels van het merk inhouden en kan je de gehele collectie zien. De basis van de meubelserie is dat de meubelen meegroeien met je kind. Door delen toe te voegen of te verwijderen kan je de kamer naar leeftijd en smaak inrichten.

De Flexa bedden zijn onder andere te koop bij Tienerkamer.nl. Hier vind je duidelijke sfeerfoto’s van de meubels en hebben ze een hele aantrekkelijke prijs.

Hoogslaper Flexa

Is je kind oud genoeg voor een stoere hoogslaper? Dan heb je bij Flexa keuze uit vier versies. Een witte of grenen, met een schuine trap of een rechte. Door er een leuk gekleurd hoofboard bij te kiezen, pas je het bed aan op je zoon of dochter. Verkrijgbaar bij de Flexa-shop.

Als een hoogslaper nog net iets teveel van het goede is, dan is een halfhoogslaper Flexa de oplossing. Minder hoog, dus veiliger! En er zijn me toch leuke halfhoogslapers. Enkele halfhoogslapers van Flexa zijn met glijbaan. Dat is toch ontzettend leuk voor je kleuter. Bekijk het aanbod van de halfhoogslapers Flexa met glijbaan op Tienerkamer.nl.

Flexa kinderbed outlet

Aan een goed en degelijk kinderbed hangt een flink prijskaartje. Het is natuurlijk een sport om het meubel zo goedkoop mogelijk op de kop te tikken, bijvoorbeeld bij een Flexa bedden outlet. In dit artikel vind je de goedkoopste aanbieders van de Flexa meubelen. Heb je er al eens aan gedacht om op Marktplaats te kijken naar een kinderbed Flexa? Daar wordt ook van alles aangeboden!

Voor nog meer outlets en goedkope bedden bekijk je de artikelen kinderbed outlet en goedkope kinderbedden op deze site. Zo weet je zeker dat je niet teveel betaalt voor een bed.

Bron: Tienerkamer.nl

nog meer: wooninspiratie