Fijn neerploffen: 5 DIY’s om op te zitten

Of het nou in de tuin, woonkamer of slaapkamer is: een plek om neer te ploffen is altijd fijn. Zo’n comfortabele zit kun je ook zelf maken. Simpel en chic of een praktische luierstoel: 5 DIY’s om op te zitten voor jou op een rijtje. 

DIY stoelombouw | vtwonen 12-2020 | 5 DIY's om op te zitten

DIY loungebed

Het betere vakantiegevoel begint met een riant zonnebed dat óók vrij is als je er ’s morgens niet meteen een handdoek hebt klaargelegd. Het loungebed maak je gemakkelijk zelf: een kwestie van zagen, schroeven en een lik witte verf! 

LEES OOK
DIY: daybed

Praktisch luieren

Een luie stoel en bijzettafel ineen: dat is nu wat je noemt het ideale meubel. Een weekend zagen, monteren en verven en de hangplek is klaar. Rest alleen nog een kop thee, een fijn boek en een plaid. Zo maak je de stoelombouw zelf

Simpel maar chic 

Een van de simpelere DIY’s om op te zitten. Stevig genoeg om op neer te ploffen – er passen met gemak drie billen op – maar minstens zo fijn als bijzetter voor allerhande mooi spul. Altijd welkom, zo’n multifunctionele bank. Aan de slag!

LEES OOK
Waarom je een eetkamerbank wilt in plaats van stoelen

Stoere tuinbank voor een summerproof tuin

De tuin klaarmaken voor het warme weer én de klusser in jezelf naar boven halen doe je met dit DIY-project voor een stoere tuinbank. Met een paar fijne tuinkussens maak je de bank helemaal af. En extra fijn om op te zitten natuurlijk. Bekijk de video en lees hoe je deze stoere tuinbank zelf maakt.

Zitten op een zak

Ga er maar eens goed voor zitten want met deze vrolijke zitzak haal je een allemansvriend in huis. Luieren voor jong en oud, maar eerst moeten de creatieve handen uit de mouwen worden gestoken. Na de klus is het tijd om heerlijk bij te komen en te relaxen op je eigen ontworpen zitzak. Waar wacht je nog op? Aan de slag!

nog meer: wooninspiratie