Een felgekleurde lamp… durf jij het aan?

Je kunt met verlichting natuurlijk op safe spelen, maar kiezen voor een lamp die er lekker uitspringt is veel leuker. Een felgekleurde lamp zorgt natuurlijk voor het noodzakelijke licht, maar geeft je huis ook net dat beetje extra. Extra persoonlijkheid, extra karakter… durf jij het aan?

Felgekleurde lamp kiezen

Kleur in huis

Kleur maakt een huis persoonlijk. Welke kleuren je kiest, zegt veel over jou als persoon. Pak je graag uit? Dan zul je dat waarschijnlijk terugzien in huis. Die felgekleurde lamp is dan zeker aan jou besteed. Dit kan in elke vorm, of het nou een klein tafellampje of een grote opvallende vloerlamp is of een hanglamp die boven de eettafel bungelt. Bedenk wat jouw huis nog nodig heeft en weet ook dat hoe groter de lamp, hoe groter het effect. Dit verdubbelt nog eens als de lamp ook een felle kleur heeft.

Neon

Wil je echt all the way gaan? Ga dan voor een neonkleur. Zo’n lamp kan een basic en minimalistisch interieur – met veel wit bijvoorbeeld – in één klap omtoveren tot iets totaal anders. Let wel op het volgende: als je een item in huis een neonkleur heeft, dan moet je hier in de rest van het interieur wel rekening mee houden. Heb je een knalgele vloerlamp gekocht? Ga dan niet ook nog voor een knalgroen kleed en rode kussens. Kies dan bijvoorbeeld liever voor een kleed in beige of een lichtere geeltint.

LEES OOK
Doen! Lila accessoires in je interieur

Shop de mooiste felgekleurde lampen…

nog meer: wooninspiratie