Eventlocatie De Serre in Antwerpen

Trouwfeest, bedrijfsevent, workshop of receptie gepland? Dan is De Serre misschien wel de eventruimte die jij zoekt. Deze plek in hartje Antwerpen is immers de perfécte ontmoetingsplek voor start-ups en bedrijven.

Groene oase midden in de stad

Vanuit De Serre kijk je op Den Botaniek, de in 1825 aangelegde plantentuin van het aanpalende Sint-Elisabethgasthuis. Geen wonder dus dat het interieur van De Serre zo botanisch aandoet. Tientallen hangplantjes, heuse plantmuren, details met vlinders en insecten: ze komen helemaal tot hun recht in dit monumentale pand. Door de metershoge plafonds en ramen valt het licht hier met bakken naar binnen en wordt de ruimte nog groter dan ze al is. En toch voelt het hier niet leeg of kaal. Dankzij warme verlichting, een mix van texturen en materialen en vooral het vele groen.

En ontmoetingsplek voor ondernemers

Behalve een interieurpareltje is De Serre vooral een eventlocatie. Weekdagen zijn voorbehouden voor professionele evenementen. Start-ups, bedrijven en creatievelingen kunnen hier dus terecht voor recepties, workshops, productlanceringen, lezingen, seminaries of private dining in intiemere kring. Geen betere plek om als ondernemer geïnspireerd en geprikkeld te worden! De Serre wordt niet voor niets het kloppend hart van de Antwerpse StartupVillage genoemd – dat is een naburig historisch pand waar ondernemers, mentors en investeerders elkaar ontmoeten. Oh, en niet getreurd als je als particulier ook eens de sfeer van De Serre wil opsnuiven: in het weekend blijft de locatie beschikbaar voor trouwfeesten. Huwelijksaanzoek, iemand?

 

Praktische info

Lange Gasthuisstraat 29-31, 2000 Antwerpen. Open: maandag tot vrijdag: 11u- 17u.
Meer info via de-serre.be

nog meer: wooninspiratie