Een nieuwe flagshipstore voor designwalhalla Bolia in Brussel

Scandinavië-lovers, opgelet: het Deense interieurmerk Bolia opende zopas haar derde (!) Belgische flagshipstore op amper een jaar tijd. Na Gent en Antwerpen is Brussel aan de beurt.

Puur Scandinavisch

Interieurmerk Bolia bundelt het allerbeste van Scandinavisch design: duurzaamheid, creativiteit, pure natuurmaterialen -zoals marmer, hout, wol en leder-, oog voor detail, vakmanschap en vooral bàkken stijlgevoel. Hier vind je minimalistische plaids, klokken, borden en accessoires met een knipoog. Maar ook betaalbaar maatwerk. Want dat is zo kenmerkend voor Bolia: ze hebben geen magazijn of voorraad. Jouw persoonlijke stijl is de leidraad en alles wordt op maat gemaakt. Bolia draagt duurzaamheid dan ook hoog in het vaandel. Meer dan 70 procent van de productie vindt in Europa plaats, zodat maximale controle over het maakproces behouden blijft.

Derde flagshipstore in België

Je kunt de volledige Bolia-collectie shoppen op de website, maar ook het aantal fysieke winkels breidt in sneltempo uit. Intussen zijn er meer dan 45 winkel in Denemarken, Zweden, Noorwegen, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Nederland en ook België. In 2017 openden al twee flagshipstores in Gent en Antwerpen. Recent kwam daar een derde bij aan de Brusselse Louizalaan. Al die vestigingen zijn uniek, maar hebben de typische sfeervolle Bolia-vibe als rode draad.

Praktische info

Louizalaan 165, 1000 Brussel. Open: maandag tot zaterdag: 10u – 20u.
Meer info via www.bolia.com

nog meer: wooninspiratie