Musthave! Dit zijn de mooiste goudkleurige kandelaren

Het wordt steeds eerder donker en dat betekent dat het tijd is om het huis weer op gezellige wijze te verlichten. Kaarsen mogen daar zeker niet bij ontbreken. En wat is er mooier om ze te laten shinen in een goudkleurige kandelaar? Wij maakten een voorselectie van de mooiste exemplaren. Shop-ze!

vtwonen 12-2019 | vtwonen feestcollectie najaar 2019 feestartikelen bijzettafel
Dienblad op standaard van metaal, goudkleurig met spiegelend blad, 50×42 cm (hxØ). Kandelaar van metaal, goudkleurig,11×8 cm (Øxh). Kandelaar van metaal, goudkleurig, 9×9 cm (Øxh). Schaal van metaal, goudkleurig, Ø 12 cm, Ø 15 cm, Ø 22 cm.

Alle soorten en maten

Kandelaars zijn in er alle soorten, maten en kleuren. Op zoek naar een goudkleurige kandelaar? Geen zorgen, we’ve got you covered. Houd je van een modern exemplaar? Dan is de OYOY Palloa kandelaar precies wat je zoekt. Liever iets dat meer opvalt? Ga dan voor de Olle kandelaar van Light & Living. Deze heeft de vorm van een aap! Ben je fan van de bohemien stijl, dan brengt deze Flower kandelaar van à la je terug naar de natuur.

LEES OOK
Zelf gedraaide kaarsen maken? Dit is dé manier

Een echte musthave

Een kandelaar is een echte musthave en goud is de perfecte kleur voor dit accessoire omdat het werkelijk overal bij past. En dan hebben we het niet alleen over kleur, maar ook over stijl. Maar met zoveel keuze in kaarsen en kandelaars is jouw perfecte goudkleurige kandelaar niet ver weg.

Happy shopping

Niet iedereen heeft dezelfde stijl – en gelukkig maar. Heb je jouw perfecte goudkleurige kandelaar nog niet tussen alle opties gevonden? No worries, dan zoek je toch gewoon nog even verder? Er is niets leukers dan scrollen tussen de mooiste creaties. In de vtwonen shop vind je meer dan tachtig verschillende goudkleurige kandelaren. Wedden dat jouw favoriet erbij zit?

nog meer: wooninspiratie