Een feestelijk gedekte tafel voor Moederdag

Moederdag: dé dag om de allerliefste moeder van de wereld eens flink in het zonnetje te zetten. Dit jaar geen ontbijt op bed, maar een uitgebreid ontbijt (of brunch) aan een feestelijk gedekte tafel vol lekkers. Met deze stylingtips maak je van de tafel een waar feestje!

Feestelijke touch

Je wilt je moeder natuurlijk graag laten zien hoe blij je met haar bent. Zorg er daarom voor dat de tafel feestelijk gedekt is. Kies voor gezellige accessoires en zet haar favoriete bloemen op de vaas. Meteen een leuk cadeautje in de pocket!

Lievelingslekkers

Liefde gaat nou eenmaal door de maag, dus haar favoriete eten mag vandaag niet ontbreken. Denk aan vers fruit zoals aardbeien en blauwe bessen, of zet haar lievelingskoekjes op tafel.

Persoonlijk

Ga voor een persoonlijke tafel. Kies verrassende kleurencombinaties, zoals roze met zwart. Hou hierbij rekening met de favoriete kleuren van je moeder. Is haar lievelingskleur blauw? Laat dit dan ook terugkomen in de accessoires.

Cadeautje

Waar mag jouw moeder vandaag aanschuiven? Leg alvast een klein cadeautje bij haar bord. Verpak het in een vrolijk papiertje en het ziet er meteen feestelijk uit. Ben je er nog niet uit waar je haar mee gaat verrassen? In de vtwonen shop vind je genoeg cadeautips!

DIY

De leukste verrassingen komen van eigen hand. Iets waar je liefde en aandacht aan hebt besteed. En dat hoeft echt niet lastig te zijn. Versier haar gekookte eitje met stift of schrijf met chocola haar naam op het bord. Of bouw een taartje van koekjes en steek de kaarsjes aan. Het belangrijkste: zorg dat jouw moeder vandaag net een beetje extra straalt!

Shop hier de leukste Moederdagcadeaus!

nog meer: wooninspiratie