Eco Hotspots Londen

Bij deze zomerse temperaturen kunnen we alleen maar wegdromen bij een heerlijke vakantie. Staat een stedentrip naar Londen toevallig gepland in de agenda? Dat is goed nieuws, wij zochten namelijk de 3 leukste Eco Hotspots Londen voor je uit.

eco vriendelijk fietsen

1. Eco-vriendelijke fietsen door de stad

Als je een sightseeing gaat doen, beland je al snel in een bus. Niet doen! Het kan veel duurzamer. Hoe kun je je nu beter door de stad verplaatsen dan met de fiets. Als je met de fiets door de stad gaat doe je mee aan eco toerisme. Beter voor het milieu en je mist niks van de stad. Bij Baja Bikes kun je bijvoorbeeld een fietstour doen waarbij je tijdens de fietstocht op de hoogte wordt gesteld van alle hotspots. Kies voor gezond, informatief, leuk, inspirerend en eco-vriendelijk, kies voor een milieubewuste manier van sightseeing, kies voor fietsen!

eco hotspots londen

2. Folklore designwinkel in Londen

Folklore is een designwinkel, opgezet met het idee dat een beter leven mogelijk is door middel van design. Bij Folklore vind je veel duurzame goederen, van huishoudelijke artikelen en meubels tot kunst en lifestyle artikelen. In deze goederen wordt naar kwaliteit, eenvoud en duurzaamheid gestreefd. Om op een bewuste en milieuvriendelijke manier te produceren, worden producten met de hand gemaakt of is er gebruik gemaakt van gerecyclede en gevonden materialen.

eco hotspots londen

3. Whole Foods

Whole Foods is een gigantische supermarkt vlakbij Piccadilly Circus met veel verantwoorde producten. Deze producten zijn stuk voor stuk natuurlijk en organisch. Bij Whole Foods kun je producten kopen, maar er is ook een lopend buffet, zodat je daar kunt gaan eten. Verder vind je nog een afdeling vol met verantwoorde cosmetica. Voor de liefhebbers een echte aanrader! Een indruk van de supermarkt zie je hieronder.

nog meer: wooninspiratie